microbuz css campina

Sportivii de la Clubul Sportiv Școlar Constantin Istrati din Câmpina se confrunta de mai mulți ani cu o situație dificilă în ceea ce privește transportul sportivilor la diverse competiții din țara și din străinătate. 

 

În luna iunie 2015, această problemă părea rezolvată odată cu repartizarea către Primăria Câmpina a unuia dintre cele 65 de microbuze de la Guvern. Cu toate că pare greu de crezut, nici până în ziua de azi microbuzul nu a fost folosit măcar o singură dată în interesul sportivilor. 

Într-un răspuns primit de la Primăria Câmpina cu privire la lipsa de acces a sportivilor la mijlocul de transport instituția motivează că de la data primirii microbuzului și până în luna mai 2016 au fost făcute demersuri cu privire la școlarizarea șoferilor și a unui manager de transport. 

 

Concomitent cu școlarizarea șoferilor au fost făcute demersuri pentru obținerea unei licențe de transport, precum și a documentelor speciale și a cheilor de acces pentru raportările obligatorii care se fac la Autoritatea Rutieră Română.

Atestările și obținerea acestor documente a necesitat timp, drept pentru care microbuzul a fost pregătit pentru a fi folosit în conformitate cu legislația specifică în vigoare. Vezi mai jos răspunsul complet al Primăriei Câmpina:

raspuns campina1

raspuns campina2

 

Auto-moto
  • Duminică, 24 Septembrie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Accident în Câmpina - două persoane rănite

Nicio zi fără accidente în Prahova. Două autoturisme au intrat în coliziune, în Câmpina. Accidentul s-a produs pe strada Griviței, la intersecția cu Bulevardul Culturii, din orașul Câmpina. În...