microbuz css campina

Sportivii de la Clubul Sportiv Școlar Constantin Istrati din Câmpina se confrunta de mai mulți ani cu o situație dificilă în ceea ce privește transportul sportivilor la diverse competiții din țara și din străinătate. 

 

În luna iunie 2015, această problemă părea rezolvată odată cu repartizarea către Primăria Câmpina a unuia dintre cele 65 de microbuze de la Guvern. Cu toate că pare greu de crezut, nici până în ziua de azi microbuzul nu a fost folosit măcar o singură dată în interesul sportivilor. 

Într-un răspuns primit de la Primăria Câmpina cu privire la lipsa de acces a sportivilor la mijlocul de transport instituția motivează că de la data primirii microbuzului și până în luna mai 2016 au fost făcute demersuri cu privire la școlarizarea șoferilor și a unui manager de transport. 

 

Concomitent cu școlarizarea șoferilor au fost făcute demersuri pentru obținerea unei licențe de transport, precum și a documentelor speciale și a cheilor de acces pentru raportările obligatorii care se fac la Autoritatea Rutieră Română.

Atestările și obținerea acestor documente a necesitat timp, drept pentru care microbuzul a fost pregătit pentru a fi folosit în conformitate cu legislația specifică în vigoare. Vezi mai jos răspunsul complet al Primăriei Câmpina:

raspuns campina1

raspuns campina2

 

Administrație
  • Vineri, 22 Septembrie 2017
  • De Roxana Tănase

Bulevardul Castanilor închis în acest weekend

Festivalul „Alfabetul Conviețuirii” se va desfășura în acest an pe Bulevardul Independenței, fapt care aduce restricții de circulație în zonă. Traficul rutier va fi închis pe durata celor trei zile ale...