dna ploiesti

Deputatul PSD Ana Birchall a fost citată astăzi la DNA Ploiești în calitate de martor pentru a da declarații în dosarul Tony Blair.

 

UPDATE: În jurul orei 10,20 la DNA Ploiești a fost să dea declarații și Gheorghe Ștefan, fostul primar din Piatra Neamț care se află în închisoare în urma unei condamnări în dosarul Microsoft. 

UPDATE: În jurul orei 09,40 deputatul Ana Birchall a ajuns la sediul DNA Ploiești. Acesta a precizat că a fost citată de procurori în calitate de martor și că va da declarații presei cu privire la motivul vizitei la Ploiești după ce audierile se vor termina. Vezi mai jos imagini. 

Tot astăzi este așteptat să ajungă și Sebastian Ghiță. Despre acesta din urma, surse judiciare susțin că va fi informat că i se va pune un nou sechestru pe bunuri în același dosar(Ponta-Blair).

 

Pe de altă parte, procurorii ploieșteni l-au citat miercuri si pe Gheorghe Ștefan (Pinalti) în dosarul în care este urmărit penal Vasile Blaga. Pinalti va fi adus direct de la penitenciar, el fiind deja condamnat in dosarul Microsoft.