Mihaela Tătaru este exemplul clar de tânără care a crezut și crede în Ploiești. La 29 de ani este președintele Fundației Județene de Tineret Prahova. Aceasta îi implică pe tineri în evenimente și conferințe și dezvoltă, alături de întreaga echipă, Ploiești – Capitala Tineretului.
Mihaela Tătaru este președintele Fundației Județene de Tineret Prahova și unul dintre oamenii cheie care s-au implicat în proiectul Ploiești – Capitala Tineretului.
Prezentă fiind în cadrul podcastului Generația lui John, Mihaela Tătaru a vorbit despre cât de complex a fost drumul obținerii titulaturii de Capitala Tineretului pentru Ploiești.
Citește și: Am renunțat, după 15 ani de relație, la Vodafone. Acum sunt la Orange, dar a trecut “îndrăgosteala”
“Vestea că Ploiești este Capitala Tineretului în 2024 este ușor mai dificil de comunicat din cauza problemelor pe care ploieștenii le întâmpină în prezent cu lipsa apei calde.”
“Ne dorim să lucrăm împreună cu tinerii și să îi motivăm să rămână în Ploiești, pentru Ploiești.”
“Vor exista peste 366 de evenimente în Ploiești, evenimente cu și despre tineri. Astfel, vom motiva tinerii să își dorească să rămână în Ploiești și să implementeze noi proiecte, sustenabile.”
„Trebuie să fim atractivi pentru tinerii ploieșteni”
Mihaela spune că principalul impediment pentru proiectul Ploiești – Capitala Tineretului ar putea fi reprezentat de consecvența tinerilor în implicare, pe termen lung, în evenimente. Totuși, invitata vede situația ca pe o provocare pozitivă în a crea evenimente cât mai atractive pentru tineri.
Citește și: Ploiești – Capitala Tineretului implementează peste 366 de evenimente, în 2024 – VIDEO
“Cel mai ușor ajungem la tineri prin mediul online. Tinerii sunt activi pe Instagram, Facebook și chiar pe TikTok. Vom fi prezenți pe rețelele de socializare și vom veni în întâmpinarea tinerilor. Îi vom anunța, în mod constant, despre Ploiești – Capitala Tineretului și despre evenimentele pe care le vom desfășura prin FJT Prahova.”