Scandal! Consilierii PSD și ALDE au modificat lista de investiții din 2018 – VIDEO

0
sedinta-consiliul-local-ploiesti-februarie.jpg

sedinta-consiliul-local-ploiesti-februarie.jpg

Social-democrații și grupul ALDE din Consiliul Local Ploiești s-au ținut de cuvânt când au spus că vor veni cu o nouă formă de proiect pentru bugetul local. Prin amendamentele aduse au modificat aproape integral lista de investiții propusă pentru anul 2018.

Pentru a reuși majorarea de capital de la SC Hale și Piețe, proiect care a mai fost aprobat în luna decembrie 2017, dar care nu a fost pus în aplicare până acum, social-democrații și grupul, ALDE au redus fondurile alocate inițial pentru reabilitarea drumurilor din municipiu, dar și pentru mai multe proiecte propuse a se realiza în 2018.

Trebuie spus din start că bugetul municipiului Ploiești va fi cu mult mai mic față de anul 2017, ca urmare a diminuării sumelor de la bugetul de stat.

Așacum au promis, în timpul ședinței, consilierii de la ALDE și PSD au adus o serie de amendamente legate de lista de investiții a Ploieștiului.

Astfel, consilierii de la ALDE și PSD s-au gândit că ar fi bine să reducă sumele aferente lucrărilor pentru modernizarea străzilor astfel încât parte din bani să meargă pentru majorarea capitalului la SC Hale și Piețe, în vederea construirii platoului agroalimentar de lângă Halele Centrale. 

Astfel, consilierii PSD și ALDE au aprobat ca 18 milioane de lei să fie destinată majorării de capital dce la SC Hale și Piețe, spre nemulțumirea consilierilor de la PNL care au susținut că, astfel, în loc de investiții pentru drumuri, banii vor fi blocați.

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău