- Publicitate -

Sinteza „realizărilor” primarului Andrei Volosevici, la final de mandat 2020-2024

Data:

Distribuie articolul:

La final de campanie electorală ne-am propus să prezentăm o sinteză a promisiunilor actualului primar, Andrei Volosevici, după aproape patru ani de mandat, promisiuni în baza cărora a venit ca șef în Primăria Ploiești în 2020.

- Publicitate -

În a doua parte a materialului, vom analiza „realizările” pe care Andrei Volosevici le-a prezentat în actuala campanie electorală și în ce măsură ele sunt adevărate. Pentru că una este să zici că ai făcut și altfel stă situația în teren. Cine citește însă doar pe internet, poate crede…

Promisiunile lui Andrei Volosevici în campania din 2020

Promisiunea de sprijinire a sportului

„Vom realiza un complex sportiv, indoor și outdoor, dedicat atletismului și gimnasticii”. De asemenea, a mai existat promisiunea construirii unui bazin în Parcul Municipal Vest. Ce s-a ales de aceste promisiuni? Știm cu toții. La fel, echipa-emblemă a orașului a fost tratată cu indiferență, iar ceea ce a făcut la Clubul Sportiv Municipal, cu secția de gimnastică ritmică, este modul în care a sprijinit în timpul mandatului sportul ploieștean.

- Publicitate -

Reamintim, de asemenea, faptul că patinatorii viteză din Ploiești, deși au rezultate, se antrenează pe role pe asfaltul de la Sala Sporturilor Olimpia.

Ce se întâmplă cu Bazinul Vega care a fost închis încă de anul trecut. Răspunsul Primăriei Ploiești

Primarul Volosevici a promis sprijin pentru Petrolul. Cu două zile înainte de termenul limită pentru licență n-a venit niciun sponsor

- Publicitate -

Promisiune Volosevici campania 2020: Sală de gimnastică. Cum arată situația după patru ani de mandat

protest gimnastica ritmica csm ploiesti

Promisiunea de realizare a parcărilor supraetajate

Volosevici promitea, în campania electorală și la începutul mandatului de primar, să rezolve problema parcărilor din Ploiești. Vorbea despre parcări supraetajate, în mai multe zone din Ploiești, despre proiecte și fonduri. Ce s-a ales de acestea?

- Publicitate -

Promisiune Volosevici 2020: „Parcări supraetajate în Ploiești”. Cum arată acestea după patru ani

Parcările Ploieștiului – Încă un proiect ”bifat” de primarul Andrei Volosevici (PSD)

Promisiunea unui nou Spital Municipal în Ploiești

- Publicitate -

În ceea ce privește construcția noului Spital Municipal, despre care spunea „toți l-au promis, noi îl vom face”, știu toți ploieștenii cum l-a făcut…

Discuția este foarte simplă. Spitalul din Ploiești se va face (…) Vă rog, puneți-l pe hârtie. În 2024 cel puțin  jumate din construcție e făcută dacă nu mai mult (…) În 2024, spitalul cel puțin jumate dintre el este în construcție, spital municipal de urgență Ploiești – 50% din construcții, nu studii sau… că lumea s-a săturat de studii”, promitea Andrei Volosevici în 2022.

Promisiune Volosevici campania din 2020: Spitalul Municipal Ploiești „Toți l-au promis, noi îl vom face”. Cum arată după patru ani de mandat

- Publicitate -

Andrei Volosevici, unde este noul spital municipal?

Promisiunea referitoare la parcuri și locuri de joacă

În campanie electorală din 2020, Andrei Volosevici vorbea despre un Ploiești cu locuri de joacă și parcuri bine întreținute. Aproape zilnic primim la redacție sesizări ale ploieștenilor nemulțumiți de spațiile unde ar trebui să-și petreacă timpul liber.

- Publicitate -

În afară de reabilitarea câtorva locuri de joacă, în rest se alege praful de locurile de joacă și parcurile din Ploiești, în timp ce administrația locală aruncă vina pe Societatea de Gospodărire Urbană. Primarul Andrei Volosevici a promis în 2020, nu SGU!

Imagini cu locul de joacă de pe strada Cantacuzino din Ploiești: „Arată ca după război!”

Promisiune Volosevici campania din 2020: „Locuri de joacă și parcuri bine întreținute”. Cum arată acestea după patru ani de mandat

Loc de joacă de pe Aleea Godeanu din Ploiești, plin de praf și ignorat de autorități

parc lamaita ploiesti

Promisiunea de străzi asfaltate în Ploiești

În campania din 2020, Andrei Volosevici a mers în cartierele și pe străzile neasfaltate ale Ploieștiului și a promis că în timpul mandatului, dacă va fi ales primar, va trage utilități și va asfalta toate zonele unde nu există asfalt și utilități.

Dintr-un motiv sau altul aceste lucruri nu s-au realizat iar oamenii, nemulțumiți, au sesizat neîndeplinirea acestor promisiuni.

Locuitorii străzii Albișor din Ploiești au parte doar de promisiuni de asfaltare încă din primul mandat al lui Volosevici

Cartierul Pictor Rosenthal este noua mlaștină a Ploieștiului. Tu te-ai muta aici?

Revolta ploieștenilor din cartierul Dorobanțu: Primăria ne distruge spațiul verde să facă parcări!

strada cartier pictor rosenthal ploiesti

Promisiune privind amenajarea unui centru civic cu care ploieștenii să se poată mândri

Centrul este polul magnetic al fiecărui oraș. Orașele României, încă din urmă cu 10-15 ani au început să-și amenajeze centrul și să-l transforme într-unul pentru locuitori. Același lucru a fost promis și de primarul Andrei Volosevici care, în 2022, voia să înceapă cu demolarea blocului 7 Etaje.

În rest, tot ce a reușit să facă, a fost un pavaj fără rezistență, o mochetă jenantă temporară și un kitsch sinistru. În continuare ploieștenii nu au unde să iasă la terase în centru și au alternative în oraș pentru petrecerea timpului liber de calitate, așa ca cei din Oradea, Craiova sau… Târgoviște

Să ne aducem aminte:

Jenant! Abia refăcut pavajul din centrul Ploieștiului și deja se face praf (foto)

Sesizarea unui ploieștean: ”Asistăm la degradarea peisajului urban prin manelizarea cromatică și instaurarea kitsch-ului cromatic”

Primăria Ploiești se laudă cu mărețele realizări, ploieștenii reacționează: ”Pe roz nu aveați?… Un kitsch sinistru!”

Realizările cu care se laudă Andrei Volosevici la final de mandat 2020-2024 și pentru care vrea să fie reales

Împreună cu echipa administrativă am lucrat pentru atragerea fondurilor guvernamentale și europene pentru dezvoltarea orașului nostru”.

Reamintim faptul că toate statisticile naționale arată faptul că Ploieștiul este campionul național la ratarea fondurilor europene. Afirmația este sprijinită de documente:

Primarul Andrei Volosevici, ”campion național” la ratarea fondurilor europene [Documente]

Fonduri europene ratate la Ploiești. Document ADR Sud Muntenia

Proiectele cu finanțare europeană care nu au demarat la Ploiești riscă să fie pierdute!

Primăria Ploiești, în pragul falimentului și campioana ratării fondurilor europene [VIDEO]

Spitalul Municipal Ploiești – am obținut finanțări europene de peste 18 milioane de lei atât pentru prevenirea infecțiilor nosocomiale, cât și pentru dotările informatice atât de necesare.”

Domnul primar Andrei Volosevici uită faptul că acest Spital Municipal trebuia construit! Așa promisese! În rest a fost nevoie de campania colegului nostru, Mihai Nicolae, pentru a include Spitalul Schuller într-un proiect național de consolidare!

Noul Spital Municipal Ploiești rămâne pe hârtie. Nu poate fi construit lângă Hipodrom, deși s-au cheltuit bani pe un studiu inutil

Cum a implicat primarul Andrei Volosevici Spitalul Municipal Schuller în scandalul imobiliar al deceniului din Ploiești

Împreună am obținut finanțări europene de peste 28 milioane lei pentru Spitalul de Pediatrie Ploiești, în vederea achiziționării de echipamente moderne în Ambulatoriu, și în vederea prevenirii infecțiilor nosocomiale, dar și pentru modernizarea sistemului informatic.”

În ceea ce privește Spitalul de Pediatrie, acesta este expertizat în încadrat în clasa a doua de risc seismic. Și, dacă se prăbușesc pereții pe noile „echipamente”, ce a rezolvat?

Extinderea UPU de la Spitalul de Pediatrie din Ploiești, cu bani din concertul caritabil, blocată de birocrație

Primăria Ploiești vrea să mute spitalul de pediatrie în fostul sediu IPCUP

Spitalul Municipal și Spitalul de Pediatrie din Ploiești au risc seismic I și II

Împreună am obținut cea mai mare finanțare de după 1989 pentru infrastructura școlară: 10 milioane de euro pentru dotarea și modernizarea școlilor din Ploiești.

Dar nu spune concret ce a făcut. Până una-alta, părinții se plâng de condițiile din școli și grădinițe, se plâng de lipsa dotărilor și, în timp ce în alte orașe și comune se construiesc unități noi de învățământ, în Ploiești copiii învață în școli care funcționează în clădiri cu risc seismic.

Doar 12 clădiri aparținând școlilor din Prahova sunt sută la sută sigure în caz de cutremur

Împreună, am construit pentru copiii noștri o nouă creșă și o nouă grădiniță la standarde europene, în valoare de 11 milioane lei, respectiv 7 milioane lei.

Uită însă să spună că acestea nu sunt încă date în folosință. După patru ani de mandat a construit o creșă și o grădiniță, care, în prezent, nu sunt funcționale!

În același timp, locurile de joacă exterioare din grădinițe arată ca după bombardament.

Tu știi dacă școala în care învață copilul tău va rezista la cutremur?

Parc de joacă din curtea unei grădinițe din Ploiești vs parcul Pripyat de la Cernobâl. Care e diferența?

Împreună am amenajat pentru copiii noștri 19 locuri de joacă moderne.”

19 locuri de joacă în patru ani!!! Să vedem cu arată celelate deci…

Imagini cu locul de joacă de pe strada Cantacuzino din Ploiești: „Arată ca după război!”

Loc de joacă de pe Aleea Godeanu din Ploiești, plin de praf și ignorat de autorități

Împreună am demonstrat că ne pasă și am pus în funcțiune o rețea de 16 microstații cu senzori pentru monitorizarea calității aerului, o premieră pentru un municipiu din România.

Mai mult ca niciodată, ploieștenii sunt otrăviți în fiecare zi de substanțe degajate în aer, deși toate măsurătorile arată parametrii normali. Zilnic, se primesc sesizări cu privire la calitatea aerului din Ploiești, așa că „transportul verde” este doar praf în ochi.

Poluarea din Ploiești se vede pe străzi: a plouat cu ”spume” luni dimineață

Aer irespirabil, de trei zile, la Ploiești. „Miroase îngrozitor a gaze și produse petroliere! Inhalăm otravă!”

Aerul este irespirabil în Ploiești, dar nu avem poluare. Explicația Gărzii de Mediu Prahova pentru praful de pe mașini

Împreună am redat strălucirea de odinioară unei clădiri cu încărcătură istorică: Colegiul Național „Ion Luca Caragiale”. Primăria a realizat din fonduri proprii, 7,7 milioane lei, restaurarea fațadei și a acoperișului uneia dintre cele mai îndrăgite instituții de învățământ din Ploiești.

În afară de faptul că surse din interiorul liceului ne-au invitat să vedem schelele din curtea interioară, care încă sunt agățate pentru că lucrările nu sunt finalizate, au fost constatate de către Curtea de Conturi și nereguli în această lucrare de reabilitare.

Nereguli la reabilitarea Colegiului Național Ion Luca Caragiale din Ploiești. Ce au descoperit auditorii Camerei de Conturi

Împreună facem pașii spre un transport public modern și ecologic în Ploiești, prin semnarea contractului de furnizare a 22 de autobuze electrice, 22 de stații încărcare lentă, 8 stații de încărcare rapidă, în valoare de 62 milioane lei.

46 de stații de așteptare călători pentru rețeaua de transport public în valoare de 687.000 lei.

Autobuze noi nu am văzut în ultima vreme aduse în Ploiești iar tramvaiele par desprinse dintr-un film alb-negru. Cum vorbește despre „transport public modern” în Ploiești în condițiile în care, până acum, după aproape patru ani, nu se vede NIMIC?

În ceea ce privește stațiile de așteptare pentru călători, acestea seamănă doar în denumire cu cele din Târgoviște sau Brazi. Dar Andrei Volosevici le prezintă ca „realizări”…

Tramvaiele din Ploiești au o vechime de aproape jumătate de secol. Ce spune directorul TCE despre modernizarea ”depoului”

Cum a rămas Primăria Ploiești fără tramvaie noi. În oraș circulă ”rable” din anii 70

Cum arată și cât au costat noile stații de transport în comun din Ploiești

Concluzii

În final tragem și concluziile acestei sinteze și aducem aminte de declarația primarului Andrei Volosevici: „Am luptat mereu și mă voi lupta în continuare cu oricine, pentru a proteja interesele cetățenilor

Am completa această declarație prin a sublinia modul în care interesele cetățenilor sunt protejate, de „armata” de nași, fini, pieteni și afini, pe care Andrei Volosevici și-a implementat-o în toate instituțiile din subordinea Primăriei, și care căpușează banii publici fără niciun fel de deranj.

nepotisme volosevici

Nași, fini, afini și prieteni ai lui Andrei Volosevici, plătiți regește din banii ploieștenilor. Primărie de cumetrie

Mergeți duminică, 9 iunie, la vot și votați pentru binele vostru!

Distribuie articolul:

Provocarea Observatorul Prahovean

- Publicitate -

Ai un pont care se poate transforma într-o știre? Trimite pe WhatsApp la 0785 075 112

Vreți să aflați cele mai noi știri din Prahova? Abonați-vă la Google News

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău

Exclusiv

Craniu de copil descoperit în zona dealului Merez. Cercetări arheologice la Ceptura

În zona dealului Merez, din Ceptura, au fost efectuate cercetări la un mormânt de inhumație cu ritual creștin.

A început evenimentul săptămânii: „De la cal la cai putere” pe Hipodromul din Ploiești [FOTO-VIDEO]

Super mașini și concerte la Ploiești! Programul complet al evenimentului:

Meciul România – Belgia va putea fi urmărit din tribunele Hipodromului Ploiești. Surpriza organizatorilor evenimentului ”De la cal la cai putere”

Vă invităm să susținem împreună naționala de fotbal, vizionând meciul de sâmbătă seara, pe ecranul montat în fața tribunelor Hipodromului.  

Adrian Purcaru (PSD) revine la Primăria Azuga: „Orașul are nevoie de o dezvoltare economică”

Adrian Purcaru a reușit să câștige cel de-al patrulea mandat de primar la Azuga.

Abonează-te la newsletter

- Publicitate -

Știri noi

Termo Ploiești, îngropată în datorii de primăria condusă de Volosevici. Mesajul lui Polițeanu

Noul primar al Ploieștiului, Mihai Polițeanu, continuă să prezinte ”găurile” din bugetul local

Accident pe DN 1 A, la Cheia

În accident au fost implicate un autoturism și o motocicletă

Un val de praf saharian ajunge și în Prahova

Administrația Națională de Meteorologie a emis un comunicat cu privire la transportul de praf saharian în zona României.
- Publicitate -
- Publicitate -

Informații utile

Ce este promisiunea de vânzare-cumpărare a unui apartament

Continuăm proiectul ”Casa Nouă”, cu scopul de a vă...

Robin Mihai este triplu medaliat cu aur la Campionatul Mondial de Kempo IKF cu sprijinul Supermarket La Cocoș

Ce ar fi sportul ploieștean fără implicarea oamenilor de...

Medicul Alin Scarlat explică puterea sentimentului de scop în viață

Observatorul Prahovean publică o serie de articole, extrase din...
- Publicitate -

Emisiuni
Observatorul Prahovean

De ce a pierdut Andrei Volosevici alegerile pentru Primăria Ploiești [VIDEO]

Marele pierzător al alegerilor locale din 9 iunie

Ce are de gând cu Ploieștiul. Invitat Mihai Polițeanu, primarul ales [LIVE]

Mihai Polițeanu, primul primar independent care a fost ales...
- Publicitate -

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Termo Ploiești, îngropată în datorii de primăria condusă de Volosevici. Mesajul lui Polițeanu

Noul primar al Ploieștiului, Mihai Polițeanu, continuă să prezinte ”găurile” din bugetul local

Accident pe DN 1 A, la Cheia

În accident au fost implicate un autoturism și o motocicletă

Un val de praf saharian ajunge și în Prahova

Administrația Națională de Meteorologie a emis un comunicat cu privire la transportul de praf saharian în zona României.
- Publicitate -