- Publicitate -

Locuitorii străzii Albișor din Ploiești au parte doar de promisiuni de asfaltare încă din primul mandat al lui Volosevici – VIDEO

Data:

Strada Albișor din Ploiești este aflată în zona de Sud a orașului și se prezintă exact precum o stradă dintr-un sat uitat de lume: fără asfalt și canalizare. Locuitorii de aici au crezut ani la rând în promisiunile celor care s-au perindat pe la Primăria Ploiești (încă din primul mandat al lui Volosevici, după cum spun oamenii, li s-a promis asfaltare), iar acum, în 2024, la finalul celui de-al doilea mandat al lui Volosevici (primar PNL, viitor candidat la primărie din partea PSD), strada arată mai rău decât în urmă cu ani de zile.

- Publicitate -

Locuitorii acesteia, ca și cei din cartierul Pictor Rosenthal, se confruntă cu mizerie, noroaie la fiecare ploaie și lipsa unor condiții decente de trai într-un oraș municipiu reședință de județ.

Bună ziua,

Numele meu este Ștefan, locuiesc în Ploiești, pe strada Albișor (…). Țin să menționez că nu am gaze și toată strada nu deține canalizare.

- Publicitate -

Cat despre asfalt… Când au început cu asfaltarile în orașul Ploiești, cred ca a fost în primul mandat al domului Andrei Volosevici, Albișor se împarte în 2 străzi: strada Principală cea lungă și strada mea, care se face în capătul străzii la linia ferată, unde s-a terminat proiectul… pănă acolo s-a asfaltat s-a băgat canalizare și toate utilitățile.

După ce s-a terminat mandatul, cred că urma să candideze Adrian Dobre, care a venit pe această stradă, împreună cu domnul Andrei, și au zis că o să asfalteze în mandatul lui Adrian Dobre. Lucru care nu s-a întâmplat… Este Andrei Volosevici primar aproape pe sfârșitul mandatului. Strada este la fel !!! (…)”, ne-a scris un cititor la redacție, semnalându-ne situația deplorabilă a străzii Albișor.

După cum arată la fața locului, deși segmentul principal al străzii a fost asfaltat, porțiunea acesteia dinspre calea ferată nu pare a fi aceeași stradă, deși poartă aceeași denumire.

- Publicitate -

Proiectul de asfaltare și utilități se pare că a cuprins doar o parte a străzii Albișor iar locuitorii celeilalte părți au rămas doar cu promisiuni. Oamenii nu mai știu unde și cui să se adreseze pentru a putea beneficia și ei de condiții decente de trai. Poate că, cineva, cândva, va avea și pentru ei o soluție. Până atunci… când plouă, precum și cei din Pictor Rosenthal, trebuie să iasă pe stradă cu pungi peste încălțări… în Ploieștiul anului 2024.

Provocarea Observatorul Prahovean

- Publicitate -

Sondaj Observatorul Prahovean

Ai un pont care se poate transforma într-o știre? Trimite pe WhatsApp la 0785 075 112

Vreți să aflați cele mai noi știri din Prahova? Abonați-vă la Google News

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău

- Publicitate -

Distribuie articolul:

Exclusiv

Abonează-te la newsletter

- Publicitate -

Știri noi

- Publicitate -

Informații utile

Vrei să-ți cumperi o locuință? Ce criterii trebuie să iei în considerare (I)

Continuăm proiectul ”Casa Nouă”, cu scopul de a vă...

Gimnastele de la CS Petrolul se pregătesc pentru Campionatele Naționale cu sprijinul Supermarket La Cocoș

Gimnastele de la Clubul Sportiv Petrolul Ploiești se pregătesc...

Întreruperi Electrica în Prahova, în perioada 15-19 aprilie. Localitățile afectate

Distribuție Energie Electrică România - Sucursala Ploiești anunță întreruperea...

Dieta SAD compromite sănătatea și longevitatea

Observatorul Prahovean publică o serie de articole, extrase din...
- Publicitate -

Emisiuni
Observatorul Prahovean

- Publicitate -

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

- Publicitate -