Se apropie marea nebunie de Black Friday. Cu cardul, ca leopardul, vom devasta bugete mari sau mici pentru lucruri pe care ni le dorim. Dar înainte vă recomand să aveți grijă în ce magazine vă cheltuiți banii.

Se apropie marea nebunie de Black Friday. Cu cardul, ca leopardul, vom devasta bugete mari sau mici pentru lucruri pe care ni le dorim. Dar înainte vă recomand să aveți grijă în ce magazine vă cheltuiți banii.

Am fost nevoită în toamna asta să-mi caut de încălțat pe internet pentru simplul motiv că port o mărime imposibilă pe care nu o găsesc în magazinele din Ploiești. Am ajuns astfel la un magazin virtual, site să-i spunem, foarte arătos, cu firme tari, unde am găsit ceea ce căutam. Magazinul se numește Boutique Mall. Am plasat comanda și imediat m-a și sunat cineva să mă întrebe de sănătate. Termenul de livrare era de maximum trei săptămâni. N-am primit pe mail nici o confirmare a înregistrării comenzii, așa cum procedează alte magazine, însă telefonic am confirmat.

Acum urmează partea frumoasă. După cele trei săptămâni, nerăbdătoare din fire, sun la ei să-i întreb dacă mai durează până primesc produsul. O doamnă, mă asigură că voi primi comanda în zilele următoare. Ideea este că am procedat în același mod timp de vreo 3 săptămâni: eu sunam cuminte să întreb, ei îmi răspundeau că încă n-au primit marfa.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Între noi fie vorba, între timp am descoperit și de unde își iau o parte din produse – de pe http://www.6pm.com, unde prețul este cam la jumătate față de https://www.b-mall.ro. Cu toate astea n-am renunțat la comandă. Finalul apoteotic este că, tot după un telefon de-al meu, probabil telefonul cu numărul șase sau șapte, cineva de la Boutique Mall mă anunță că produsul comandat de mine nici n-o să vină vreodată.

După ce le bat obrazul că am așteptat aproape două luni să văd și eu la ochi comanda asta, magazinul îmi oferă un discount de 10% la următoarea comandă. De parcă ar mai exista vreuna vreodată.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.