Cea mai bună ofertă de electricitate şi gaz. Comparator de preţuri

0
comparator-preturi-gaze.jpg

comparator-preturi-gaze.jpg

ANRE a pus  la dispoziția clienţilor finali de energie electrica și gaze naturale un instrument de comparare a prețurilor, pe pagina sa de internet.

Instrumentul de comparare este destinat tuturor potențialilor clienți finali care sunt interesați să-și aleagă sau să-și schimbe furnizorul de energie electrică și/sau gaze natural, se arata intr-un comunicat al ANRE.

Consumatorii trebuie doar sa aleaga judetul de domiciliu si sa selecteze ce consum estimeaza ca au, iar comparatorul va afisa ofertele tuturor furnizorilor din zona respectiva.

În domeniul energiei electrice, instrumentul de comparare a prețurilor pus la dispoziție de ANRE este o aplicație interactivă în care furnizorii concurențiali își încărca datele referitoare la ofertele practicate și care vine în sprijinul  clienților finali, atât casnici, cât și noncasnici, care vor putea astfel să facă o comparație între prețurile din ofertele furnizorilor concurențiali și tarifele aplicate de furnizorii de ultimă instanță, spune ANRE.

Pentru a compara preturile la energie electrica, trebuie sa mergeti AICI

În domeniul gazelor naturale, pe baza datelor introduse de furnizori, instrumentul de comparare a prețurilor va oferi informații și va efectua analize comparative ale ofertelor-tip existente pe piață și va returna un clasament al ofertelor care corespund opțiunilor exprimate de utilizator. Acesta are posibilitatea introducerii unor date suplimentare pentru comparare, respectiv prețul de furnizare din contractului actual și consumul anual, situație în care se va efectua o comparație și cu costurile actuale ale clientului final, mai informeaza ANRE.

Pentru a compara preturile la gaza naturale trebuie sa mergeti AICI

sursa: economica.net

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău