Eric Niță, puștiul minune din tenis, născut, crescut și antrenat la Păulești, face furori la națională!

0

Eric Niță, produsul Academiei de tenis S&F din Păulești, confirmă și la naționala României! Acesta a fost decisiv la Turneul de Calificare de la Slobozia, turneu contând pentru Campionatul European pe Echipe -Nations Challenge U12 din calendarul Tennis Europe.

Comunicatul Federației Române de Tenis:

Debut victorios pentru juniorii români la Turneul de Calificare de la Slobozia, turneu contând pentru Campionatul European pe Echipe -Nations Challenge U12 din calendarul Tennis Europe.
Echipa României, formată din Eric Maximmilian NIȚĂ, Vlad Cătălin SANDU și Laurențiu Albert Cristian BADEA, și condusă de antrenorul Ștefan NIȚĂ, a condus rapid cu 1-0 după victoria categorică a lui Eric, 6-3, 6-0, în fața ibericului Aleix Galindo.
Jucătorii din Spania au restabilit egalitatea după un meci maraton, de trei seturi, câștigat de Sergio Esquerdo cu 6-2, 5-7, 6-4, în fața compatriotului nostru Vlad Cătălin Sandu.
Meciul decisiv, cel de dublu, nu a avut niciun istoric, Eric Niță și Laurențiu Badea, cel mai valoros dublu al României, câștigând cu un categoric 6-1, 6-2, întâlnirea cu Aleix Galindo și Marc Martin Roca.

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău