tina nina

Tina Popescu este cunoscută în Ploiești de multă lume ca om de marketing de presă, lucrând cu Antena 1 de cel puțin 15 ani. Recent, am avut surpriza să aflu că Tina are mai multe pasiuni, printre care și actoria și mai mult de atât, că a și jucat într-un film alături de nume celebre.

 

„Două Lozuri” a avut avanpremiera ieri, 5 octombrie, la Cinema Pro, unde am văzut-o pe Tina în rolul unei recepționere de hotel, alături de nume cunoscute ca Dragoș Bucur, Alexandru Papadopol, Dorian Boguță.

Povestea se concentrează pe situația creată de trei bărbați dintr-un orășel de provincie care, din nevoie urgentă de bani, se hotărăsc să cumpere un bilet de loterie. Biletul câștigător este furat, iar cei trei eroi încearcă tot posibilul să îl recupereze. În căutarea biletului pierdut cei trei protagoniști trec prin mai multe situații și aventuri comice.

Filmul a apărut ca și proiect de final de an al tinerilor care activează la scoaladeactorie.ro.

 

Primele două lungmetraje produse de cei trei actori principali, Love Building și Alt Love Building s-au lansat în România în 2013 și 2014 și ambele au avut un mare succes de public.

Regizor, scenarist și producător este Paul Negoescu (născut în 1984). El a debutat în lungmetraj în 2012 cu „O lună în Thailanda”.

Filmul va rula începând de mâine, 7 octombrie, și în Ploiești în toată rețeaua Cinema City (Ploiești Shopping City și AFI Palace).

 

doua-lozuri-premiera1

doua-lozuri-premiera2

 

doua-lozuri-premiera3

doua-lozuri-premiera4

doua-lozuri-premiera5