fbpx

examen-titularizare-profesori_53f77.jpg
Puțini au fost și au rămas și mai puțini în ziua examenului de Titularizare! Dintre cei 885 de candidați ale căror dosare au fost validate în vederea susținerii testelor de astăzi, 107 nu s-au prezentat, iar alți 160 și-au anunțat retragerea. 

Cei 618 candidați concurează pe unul dintre cele 1500 de posturi scoase la concurs, în Prahova, atât în mediul urban, cât și rural. Concurența cea mai mare este pentru locurile titularizabile - 162. 

Dacă la Română, Matematică, Engleză, Istorie, avem de-a face cu concurența cea mai mare, la materiile tehnice, dar și la cele de la licee vocaționale sunt foarte puțini înscriși, iar la unele chiar deloc. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pentru a fi „în cărți“ pentru unul dintre posturile pe perioadă nedeterminată, concurenții trebuie să aibă peste 7.

În ciuda deficitului de cadre didactice, anul acesta regulile s-au înăsprit pentru asipranții la un post de educator, învățător sau profesor care nu învață. Cine va lua sub nota 5, va rata șansa de a se mai înscrie în acest an la acest examen. Va mai putea participa la sesiunea din august doar dacă optează pentru o a doua specializare la care nu a susținut examen. 

Pe 23 iulie vor fi afișate rezultatele, urmând ca pe 30 iulie să fie date notele finale, după contestații.

La examenul susținut în Prahova nu au fost întâmpinate situații deosebite, după cum ne-au declarat reprezentanții ISJ Prahova

Foto cu caracter ilustrativ

examen-titularizare-profesori_b77ea.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook

Liliana Maxim Minculescu
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale

970.jpg