examen-titularizare-profesori_53f77.jpg
Puțini au fost și au rămas și mai puțini în ziua examenului de Titularizare! Dintre cei 885 de candidați ale căror dosare au fost validate în vederea susținerii testelor de astăzi, 107 nu s-au prezentat, iar alți 160 și-au anunțat retragerea. 

Cei 618 candidați concurează pe unul dintre cele 1500 de posturi scoase la concurs, în Prahova, atât în mediul urban, cât și rural. Concurența cea mai mare este pentru locurile titularizabile - 162. 

Dacă la Română, Matematică, Engleză, Istorie, avem de-a face cu concurența cea mai mare, la materiile tehnice, dar și la cele de la licee vocaționale sunt foarte puțini înscriși, iar la unele chiar deloc. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pentru a fi „în cărți“ pentru unul dintre posturile pe perioadă nedeterminată, concurenții trebuie să aibă peste 7.

În ciuda deficitului de cadre didactice, anul acesta regulile s-au înăsprit pentru asipranții la un post de educator, învățător sau profesor care nu învață. Cine va lua sub nota 5, va rata șansa de a se mai înscrie în acest an la acest examen. Va mai putea participa la sesiunea din august doar dacă optează pentru o a doua specializare la care nu a susținut examen. 

Pe 23 iulie vor fi afișate rezultatele, urmând ca pe 30 iulie să fie date notele finale, după contestații.

La examenul susținut în Prahova nu au fost întâmpinate situații deosebite, după cum ne-au declarat reprezentanții ISJ Prahova

Foto cu caracter ilustrativ

examen-titularizare-profesori_b77ea.jpg

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg