În ceasul al 12-lea, norocul este de partea ploieștenilor

0
termoficare-contract_09a15.jpg

termoficare-contract_09a15.jpg

La mai putin de o săptămână până la expirarea contractului de concesiune privind termoficarea Ploieștiului, se pare că ANRE a emis avizul pentru noua formă de calcul, dar cel mai important și-a dat acordul pentru tariful de referință solicitat de cei de la Veolia. Pe surse, aflăm că tariful de referință ce se va aplica în noua formulă de calcul este de 336,82 ron + tva/ Gcal, având în vedere ca prin avizul său, ANRE specifica că tariful de referință pe care l-a aprobat nu conține marja de maxim 5%.

Mâine, 25 aprilie, Consiliul Local și Județean se vor întruni în sesiuni extraodrdinare pentru a finaliza acordul de prelungire a contractului, în contextul în care si VEP a primit ieri undă verde de la compania mamă.

Totuși, Veolia a avertizat ca autoritățile locale trebuie să îsi respecte toate promisiunile asumate pentru ca acest acord să intre în vigoare, și anume aprobarea recuperării rattrapage-ului și asigurarea echilibrului contractual pe parcursul celor 3 ani de prelungire.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău