Observatorulph.ro publică mai jos Regulamentul de ordine interioară și de utilizare a piscinelor THERME BUCUREȘTI. Până acum, 64 de clienți au primit deja interdicție pentru că nu au respectat condoțiile impuse de reprezentanții complexului (detalii AICI)

 

1. Caracterul obligatoriu și scopul

Regulamentul de ordine interioară și de utilizare a piscinelor este obligatoriu pentru toți vizitatorii THERME BUCUREȘTI, inclusiv în parcare și în spațiile exterioare ale Thermei.

 

THERME BUCUREȘTI este un spațiu de relaxare în cadrul căruia fiecare vizitator poate beneficia în mod deplin de agrement, relaxare și distracție. Scopul prezentului Regulament de ordine interioară și de utilizare a piscinelor este de a asigura securitatea persoanelor și bunurilor, ordinea și curățenia.

 CUM E LA THERME, DINCOLO DE ADVERTORIALE. CRONICA UNUI CLIENT (NE)MULŢUMIT

Pentru a beneficia de facilitățile THERME BUCUREȘTI, dumneavoastră, în calitate de vizitator, trebuie să acceptați regulile prevăzute în prezentul Regulament. In cazul în care nu sunteți de acord cu vreuna din regulile THERME BUCUREȘTI, vă rugăm să nu intrați în incintă. Prin achitarea biletului de intrare (respectiv din momentul primirii brățării de acces) dumneavoastră, în calitate de vizitator al THERME BUCUREȘTI (fie în interiorul clădirii, fie în spațiile adiacente inclusiv parcarea), vă exprimați consimțământul privind prezentul Regulament de ordine interioară și de utilizare a piscinelor și vă obligați să respectați necondiționat toate regulile prevăzute mai jos, pe care se presupune și se prezumă că le-ați citit si parcurs cu atentie, prin simpla intrare in THERME BUCUREȘTI. Exprimarea de către dumneavoastră a consimțământului prin primirea brățării de acces dă naștere unui contract între dumneavoastră și societatea ce administrează THERME BUCUREȘTI, în condițiile prezentului Regulament

2. Program, admitere, intrare

Orele de program cu publicul ale THERME BUCUREȘTI sunt stabilite de către conducerea societății și sunt afișate public în holul de la intrare și pe website. Durata accesului în piscine depinde de tarifele achitate. În cazul depășirii duratei plătite în avans, se va achita ulterior suma corespunzătoare, înainte de părăsirea incintei. Ora de închidere THERME BUCUREȘTI este ora la care trebuie să părăsiți incinta. Programul de utilizare a piscinelor, toboganelor, saunelor și bazinului cu valuri se termină cu 30 de minute înainte de ora de închidere, și în consecință în momentul respectiv trebuie să părăsiți aceste zone.

Utilizarea parcării este prevăzută exclusiv pentru vizitatorii THERME BUCUREȘTI, și se poate folosi cu jumătate de oră înainte de ora deschiderii și jumătate de oră după ora închiderii.

Citeşte şi SCANDAL LA THERME BUCUREŞTI: O FAMILIE A FOST DATĂ AFARĂ DIN COMPLEX

Din motive de siguranță zonele din incinta THERME BUCUREȘTI sunt parțial supravegheate cu camere video. Înregistrările pot fi accesate, doar în caz de suspiciune, de către conducerea societății și de către poliție. Acestea folosesc siguranței și protecției proprietății vizitatorilor, precum și ale THERME BUCUREȘTI.

Conducerea societății poate oricând limita utilizarea și ofertele THERME BUCUREȘTI, total sau parțial (de ex. defecțiuni tehnice, curățenie, revizie tehnică). In astfel de cazuri nu puteți solicita reduceri sau restituiri ale tarifului de intrare și nici ridica alte pretenții materiale.

Dacă anumite zone din incintă sunt închise datorită desfășurării de ședințe foto, evenimente, cursuri sau altele asemănătoare, nu există dreptul de restituire sau de reducere a prețului de intrare.

Persoanele care, datorită unor dizabilități fizice sau mentale grave, sunt neajutorate sau necesită supraveghere pot vizita THERME BUCUREȘTI doar în prezența unei persoane însoțitoare majore. Această regulă este valabilă și pentru persoanele ce suferă de crize de leșin, crampe sau epilepsie, precum și pentru persoanele care suferă de afecțiuni cardio-vasculare.

Este interzis accesul copiilor sub 14 ani care nu sunt însoțiți de o persoană majoră. In cazul tuturor minorilor (sub și peste 14 ani), răspunderea pentru daunele sau accidentele cauzate de aceștia este purtată de părinți, respectiv, în lipsa acestora, de tutore, chiar dacă părinții sau tuturele nu însoțesc copilul.

Este interzis accesul persoanelor care nu știu să înoate dacă nu sunt însoțiți de o persoană care știe să înoate. Persoana însoțitoare va supraveghea îndeaproape persoana care nu știe să înoate.

Este interzis accesul în THERME BUCUREȘTI al persoanelor care suferă de boli contagioase, persoanelor cu răni deschise, erupții cutanate sau boli ce pot ofensa public.Este interzis accesul persoanelor care sunt sub influența băuturilor alcoolice sau a drogurilor.

Este interzis accesul cu animale de orice fel.

Nu se restituie și nu se compensează dreptul de intrare sau alte servicii sau produse deja plătite. Pentru vouchere sau alte documente ce permit accesul, pierdute sau care nu sunt utilizate în termen nu se restituie contravaloarea în bani și nu se înlocuiesc. La momentul la care efectuați comanda unui serviciu sau produs aveți obligația de a verifica cele înscrise pe bonul aferent comenzii; restul în bani se verifică imediat, la momentul primirii bonului fiscal; reclamațiile ulterioare nu se iau în considerare.Fiecare vizitator trebuie să păstreze brățara de acces și obiectele împrumutate astfel încât să se evite pierderea acestora. Brățara de acces se va purta pe mână pe toată durata șederii, inclusiv în timpul băilor și nu se va lăsa nesupravegheată. Nerespectarea acestor prevederi presupune, în cazul pierderii, o conduită culpabilă din partea vizitatorului. Dovada îndeplinirii corespunzătoare obligației de păstrare se va face, în caz de litigiu, de către vizitator.

În cazul pierderii sau distrugerii brățării se va achita o taxă despăgubire în valoare de 200 lei (daca vizitatorul specifica numarul bratarii) si 400 lei (daca vizitatorul nu specifica numarul bratarii). In cazul deteriorarii/pierderii unui halat împrumutat se va achita o taxă despăgubire în valoare de 125 lei, in cazul deteriorarii/pierderii unui prosop imprumutat se va achita o taxa de 85 lei. Taxele de pierdere/deteriorare sunt afișate în lista valabilă de prețuri.

3. Reguli de conduită

Achiziționarea dreptului de intrare conferă dreptul de acces în zona corespunzătoare și nu conferă gratuit drepturi la alte zone sau la servicii și programe suplimentare, acestea achiziționându-se separat.

In anumite zone, Therme Bucuresti nu permite ocuparea unui șezlong fără a fi prezent (ex: prin așezarea unui prosop sau obiect). In astfel de zone, indicate corespunzător de catre Therme Bucuresti, aveți obligația de a elibera șezlongul (respectiv a îndepărta bunurile dumneavoastră de pe șezlong) dacă îl lăsați neutilizat pentru o perioadă mai mare de 30 minute. In zonele respective in cazul în care după cele 30 minute nu ați îndepărtat bunurile personale lăsând șezlongul liber, personalul THERME BUCUREȘTI are dreptul de a prelua bunurile lăsate de dumneavoastră pe șezlong și a le preda biroului de obiecte pierdute din cadrul Thermei.

Vizitatorii trebuie să se comporte astfel încât siguranța, liniștea, ordinea și curățenia din incinta THERME BUCUREȘTI să nu fie periclitate.

Atracțiile și facilitățile (de ex. tobogane, locuri de joacă, saune, restraurante, etc.) pot fi utilizate doar în orele special de program ale acestora. Se vor respecta plăcuțele cu instrucțiuni ale tuturor facilităților precum și solicitările din partea personalului.

Fiecare vizitator trebuie să aibă în vedere riscul crescut de accidente din piscine, datorită suprafețelor umede. De aceea vizitatorii vor avea o atenție mărită în zonele de piscină și de regulă trebuie purtați papuci fără risc de alunecare.

În funcție de numărul de vizitatori prezenți în incintă, personalul THERME BUCUREȘTI va decide cu privire la posibilitatea utilizării de obiecte de sport, joacă sau animație (mingi, echipamente de scufundare, etc. …). In cazul în care personalul THERME BUCUREȘTI vă anunță faptul că nu este permisă utilizarea unui obiect de sport, joacă sau animație va trebui să vă conformați.

In cazul în care dumneavoastră, în calitate de vizitator, găsiți cabina, vestiarul etc. murdare trebuie să anunțați acest lucru imediat personalului.

Cabinele de schimb se vor folosi de regulă de către o singură persoană.

In diversele zone ale THERME BUCUREȘTI se va folosi îmbrăcăminte adecvată pentru zona respectivă, după cum urmează:

-în toate zonele nu este permisă purtarea hainelor de stradă

-în zonele de piscine și tobogane este permisă purtarea unor haine ușoare

-în saune este interzisă purtarea hainelor cu excepția costumelor de baie și este obligatorie utilizarea prosopului

In toate zonele THERME BUCUREȘTI nu este permisă purtarea de încălțăminte de oraș sau care a fost purtată afară. Se recomandă purtarea papucilor, șlapilor sau altor tipuri de încălțăminte specifică zonelor de baie. In zonele de saună nu se poartă încălțăminte, iar în cazul urcării cu picioarele pe banchetele etajate se va utiliza un prosop sub picioare.

Fiecare vizitator al THERME BUCUREȘTI este obligat să utilizeze dușurile înainte de utilizarea tuturor facilităților.

Nu este permisă folosirea săpunului sau altor substanțe de curățare a corpului sau a cremelor de corp în afara cabinelor de duș. Masajul cu peria sau utilizarea unor exfoliante nu sunt permise în incinta complexului din motive de igienă.

Este interzisă blocarea cu șezlonguri, genți, prosoape sau alte obiecte a ușilor (în special ușile de evacuare în caz de urgență) sau gurilor de aerisire de pe fațadele cu geamuri.

Având in vedere nevoia de liniște a tuturor vizitatorilor, în întreaga incintă a THERME BUCUREȘTI sunt interzise țipatul, înjuratul și tonul agresiv. Deasemenea, în întreaga zonă de baie și relaxare, precum și în saune și în băile de aburi se va păstra liniștea.

Exprimările de afecțiune trebuie să fie decente și fără a deranja persoanele din jur. Interacțiuni intime se pedepsesc cu interzicerea accesului – fără restituirea contravalorii biletelor de intrare deja achitate – și, dacă este cazul, vor fi sesizate organele competente.

Este interzisă intoxicarea cu alcool (amețirea, beția), fiind permis consumul rezonabil de alcool. THERME BUCUREȘTI își rezervă dreptul de a limita sau refuza servirea de alcool de la caz la caz, în funcție de circumstanțe, precum și de a le interzice persoanelor aflate în stare de ebrietate consumul de alcool și de a le evacua din incintă – (iar în cazul periclitării sau deranjării activităților celorlalți vizitatori – fără restituirea contravalorii drepturilor de intrare deja achitate).

Fiecare vizitator este obligat să se comporte astfel încât ceilalți vizitatori să nu fie deranjați.

4. Utilizarea saunei

Accesul in sauna se face pe proprie răspundere și este interzis persoanelor cu probleme cardio-vasculare, in stari de febra, cu tensiune arteriala mica sau mare, cu afectiuni cardiovasculare sau bronhopulmonare severe, sub influenta bauturilor alcoolice, anticoagulantelor, antihistaminicelor, vasoconstrictorilor, vasodilatatorilor, stimulantelor, narcoticelor sau a tranchilizantelor etc, precum și femeilor insarcinate sau aflate în perioada menstruatiei. De regulă, pot folosi saunele doar persoanele perfect sănătoase. În cazul în care aveți dubii, consultați înainte un medic pentru a evita posibile complicații.

Expunerea prelungita in sauna poate cauza greata, ameteli si lesin. Timpul rezonabil de folosire a saunei este de 10 minute si se recomanda a nu se depăși 20 minute. 

Ca și în restul incintei, în timpul utilizarii saunei aveți obligația de a respecta instructiunile personalului specializat.

Este interzis accesul minorilor sub 16 ani în Zona Saune. Utilizarea saunei este interzisă persoanelor aflate sub influența băuturilor alcoolice.

Pentru o igiena corecta, dusul este obligatoriu atat inainte de accesul in saune, cat si dupa. Dupa ce v-ati uscat puteti intra in sauna.

Papucii si halatele se vor lasa afara, la intrarea in saune.

Toate bijuteriile din metal (aur, argint, etc.) trebuie indepartate inainte de a intra in sauna 

În saune se va utiliza un prosop suficient de mare pentru tot corpul (inclusive până sub picioare), pentru a evita orice fel de contaminare a băncilor. Alternativ, se pot utiliza două prosoape, unul pentru corp și unul pentru pus sub picioare.

Este interzisă aducerea și utilizarea de soluții proprii de infuzie în saune. Infuziile se vor face doar de către personalul specializat al THERME BUCUREȘTI.

După terminarea băii termale sau a saunei, inclusiv etapa necesară de răcire, vizitatorii se vor acoperi cu un halat de baie, respectiv un prosop. Această regulă este valabilă și pentru zona de gastronomie.

Dupa fiecare intrare in sauna racoriti-va la unul din dusurile din vecinatatea saunelor, pentru a readuce temperatura corpului la parametri normali si pentru a pune sangele in miscare.

În mod tradițional în saune există condiții speciale, ca de exemplu temperaturi mai ridicate, lumină difuză, bănci în trepte și diverse surse de căldură. Acestea necesită o atenție sporită din partea vizitatorilor.

Dotările tehnice (de ex. calorifere, guri de aerisire, aparate de încălzire/ sobele din saune, grilajele de protecție și termometrele nu trebuie acoperite cu obiecte/ prosoape (pericol de incendiu!).

5. Tobogane și echipamente de joacă

Vizitatorii vor citi și respecta regulile și instrucțiunile de pe tăblițele cu instrucțiuni amplasate pe fiecare echipament.

Utilizarea toboganelor și a echipamentelor de joacă este interzisă persoanelor aflate sub influența băuturilor alcoolice.

Copiii minori trebuie supravegheați de părinți sau de persoane adulte în a căror grijă se află.

Este interzisă utilizarea toboganelor marcate cu grad de dificultate roșu și negru de către persoanele care nu știu să înoate. Toboganele marcate cu albastru pot fi folosite de către persoanele care nu știu să înoate doar cu echipament special de plutire.

În special trebuie acordată atenție următoarelor reguli:

Urcarea pe tobogane se va face cu atenție sporită și ținând cont și de ceilalți vizitatori. Este strict interzis alergatul!

Toboganele pot fi utilizate doar după eliberarea traseului, lăsând în față un spațiu de siguranță suficient.

Se vor respecta obligatoriu instrucțiunile de siguranță afișate și afișajele electronice, precum și, în măsura în care există, turnicheții și sensul de acces.

Vizitatorii vor părăsi zona de ieșire din tobogan imediat după utilizarea acestuia.

THERME BUCUREȘTI nu este responsabilă pentru daune la costumele de baie provocate prin utilizarea toboganelor.

Sunt interzise în special:

 • orice altă poziție de alunecare decât cea prescrisă de instrucțiuni
 • oprirea în zona de alunecare
 • utilizarea fără colac a toboganelor cu colac „The Galaxy“ și „Andromeda Pulsar“
 • urcarea de jos în sus pe tobogan

Pentru copii între 0-6 ani utilizarea anumitor tobogane este interzisă, excepție făcând situațiile în care sunt însoțiți de un părinte sau de un adult împuternicit de către părinte. În acest caz copii vor fi ținuți de la spate de către un adult pe întreaga zonă de alunecare. La utilizarea toboganelor copilul va fi așezat întotdeauna în fața adultului. Vizitatorii vor respecta limitările de vârstă la fiecare tip de tobogan.

Și în cazul încălcării acestor reguli se poate interzice accesul în incintă, fără restituirea sumelor deja achitate.

6. Prevederi speciale

In cadrul THERME BUCUREȘTI SUNT STRICT INTERZISE:

 • alergatul.
 • țipatul, tonul agresiv, vociferarea.
 • înjurăturile și exprimările/gesturile indecente.
 • utilizarea telefoanelor mobile într-un mod care deranjează alte persoane (e.g. vorbit cu voce tare sau fotografiatul altor persoane fără permisiunea acestora.
 • fotografiatul și filmatul cu titlu profesional precum și fotografiatul și filmatul altor persoane dacă deranjează aceste alte persoane sau încalcă drepturile acestora. Dumneavoastră sunteți exclusiv răspunzător pentru încălcarea drepturilor altor persoane în astfel de cazuri.
 • trasul de palmieri sau de frunzele acestora, cățărarea pe palmieri.
 • murdărirea zonelor de baie și a bazinelor de înot (de ex. urinarea și alte eliminări în apa de baie, clătirea paharelor, spălarea măștilor cosmetice etc. …).
 • blocarea ieșirilor de urgență cu șezlonguri sau cu alte obiecte.
 • mersul desculț în fața dulapurilor de garderobă.
 • accesul cu încălțăminte de stradă la dușuri precum și în întreaga zonă pentru vizitatori.
 • bărbieritul sau vopsitul părului.
 • efectuarea pedichiurii sau manichiurii în afara zonelor special amenajate de tratament cosmetic.
 • aducerea în incintă de alimente sau băuturi (în special băuturi alcoolice), precum și a obiectelor casante (de ex. sticlă, porțelan).
 • aducerea în incintă a armelor sau uneltelor.
 • scuipatul pe jos sau în apa de baie.
 • fumatul, inclusiv afară (incl. al țigărilor electronice). Excepție fac locurile special amenajate cu scrumiere pentru fumători, din zonele exterioare ale incintei.
 • intrarea sau ieșirea din bazine prin altă parte decât pe la trepte și scări de intrare. Această regulă este valabilă datorită pericolului de rănire atunci când se încearcă accesul pe marginile bazinelor și zonelor acoperite ale acestora. În bazinul cu valuri este permis accesul pe la scara de acces doar când instalația de valuri nu funcționează. Se vor respecta instrucțiunile de pe plăcuțele aferente piscinei cu valuri.
 • lăsarea prosoapelor, halatelor, tricourilor sau altor obiecte pe barele de susținere
 • săriturile de pe marginea bazinelor sau împingerea sau aruncarea altor persoane în apă.
 • efectuarea de exerciții de gimnastică pe scările de acces sau barele de susținere.
 • purtarea de șlapi sau de labe de înot în apă.
 • utilizarea de saltele sau de alte echipamente de joacă în apă.
 • aducerea în incintă și utilizarea de aparate radio, TV, instrumente de muzică sau de semnalizare, precum și de binocluri.
 • distribuirea oricăror materiale publicitare, inclusiv în parcare.
 • organizarea de colecte de bani de orice fel.
 • utilizarea în orice mod a facilităților THERME BUCUREȘTI (inclusiv terenul aferent) în scopuri comerciale, ilegale și în alte scopuri neadecvate.

Alimentele și băuturile din restaurante pot fi consumate exclusiv în zonele de restaurant special amenajate, pe terase, în zonele exterioare sau de bar.

7. Răspundere

Toate dotările și instalațiile THERME BUCUREȘTI vor fi utilizate cu grijă de către vizitatori.

Fiecare vizitator este răspunzător pentru daunele provocate prin acțiunile sau comportamentul său, cum ar fi utilizarea neconformă, murdărirea sau deteriorarea facilităților THERME BUCUREȘTI. Deasemenea, fiecare vizitator este răspunzător pentru orice fel de daune pe care le provoacă terților.

Pentru daune provocate de copii răspund părinții sau tutorii, conform legii civile.

IN AFARA CAZURILOR DE RASPUNDERE OBLIGATORIE IMPUSĂ DE LEGE (PREVAZUTE MAI JOS) SI IN AFARA ORICĂROR ALTOR CAUZE DE RASPUNDERE OBLIGATORIE PREVAZUTE DE LEGE, ÎN MĂSURA MAXIM PERMISĂ DE LEGISLATIA APLICABILA, THERME NORD BUCURESTI NU VA FI IN NICI UN CAZ RASPUNZATOARE FATA DE DUMNEAVOASTRA, IN CALITATE DE VIZITATOR, PENTRU NICI UN FEL DE DAUNE, PREJUDICII SAU PAGUBE PRODUSE DUMNEAVOASTRA IN LEGATURA CU PREZENTA IN CADRUL THERME BUCURESTI SAU DATORATE UTILIZARII FACILITĂȚILOR ȘI SERVICIILOR OFERITE DE THERME BUCUREȘTI

THERME BUCUREȘTI răspunde pentru prejudiciile aduse vieții, corpului sau sănătății vizitatorilor dacă acestea apar ca rezultat al unei acţiuni sau omisiuni a THERME BUCUREȘTI privind utilizarea produselor şi serviciilor. In mod corelativ, THERME BUCUREȘTI nu răspunde pentru prejudiciile aduse vieții, corpului sau sănătății Dumneavoastră în calitate de vizitator, dacă aceste prejudicii vi se datorează sau dacă se produc din vina Dumneavoastră sau dacă se datorează altor persoane sau sunt produse din vina acestora.

In cazul tratamentelor corporale sau cosmetic, de ex. măști sau tratamente cosmetice, infuzii etc. THERME BUCUREȘTI nu răspunde pentru eventualele iritații ale pieli cauzate de către acestea – este răspunderea dumneavoastră să consultați un specialist pentru a vă informa dacă aceste tratamente vă pot afecta sănătatea. Aceasta este valabil și pentru pătarea hainelor provocate de aceste tratamente.

Dumneavoastră, în calitate de vizitator, acceptați și sunteți de acord că THERME BUCUREȘTI nu răspunde pentru daunele, prejudiciile sau pagubele materiale suferite de dumneavoastră in legatura cu prezenta in cadrul THERME BUCURESTI sau in legătură cu utilizarea facilităților și serviciilor oferite de THERME BUCUREȘTI. De exemplu:

-THERME BUCUREȘTI nu răspunde în nici un fel pentru furtul bunurilor dumneavoastră în incinta THERME BUCUREȘTI. Vizitatorilor THERME BUCUREȘTI li se recomandă în mod expres să nu ia în incintă obiecte de valoare. În cazul în care totuși un vizitator are asupra sa obiecte de valoare, i se recomandă să le depună în dulapurile speciale pentru bunuri de valoare. Cu toate acestea, THERME BUCUREȘTI precizează faptul că dulapurile special pentru bunuri de valoare sunt o facilitate oferită clienților iar oferirea acestora nu presupune că THERME BUCUREȘTI răspunde pentru conținutul depozitat în acestea. THERME BUCUREȘTI nu își asumă nici un fel de răspundere cu privire la supravegherea sau paza bunurilor luate de vizitatori în incintă (inclusiv parcare). Prevederile din acest paragraf se aplică pentru bunurile depozitate atât în dulapul de vestiar cât și într-un dulap pentru bunuri de valoare. Depunerea sau lăsarea de bani și de bunuri de valoare în dulapul de vestiar sau într-un dulap pentru bunuri de valoare pus la dispoziție de către operator nu implică nici un fel de obligații din partea THERME BUCUREȘTI cu privire la obiectele depozitate. În special THERME BUCUREȘTI nu are nici un fel de obligație de custodie sau pază a bunurilor. Mai mult, este strict responsabilitatea vizitatorului THERME BUCUREȘTI să închidă dulapul de vestiar și/sau dulapul pentru bunuri de valoare după utilizare, să verifice închiderea corespunzătoare a acestuia și să păstreze cu grijă cheia.

-THERME BUCUREȘTI nu răspunde în nici un fel pentru distrugerea sau defectarea bunurilor dumneavoastră în incinta THERME BUCUREȘTI, indiferent cum se produc acestea: e.g.-  prin udarea cu apă, scăparea în bazine, scăparea pe jos, etc.

-THERME BUCUREȘTI nu răspunde pentru vehiculele din parcare și nici pentru bunurile lăsate în vehicule; pentru vehiculele parcate pe locurile de parcare nu se preia nici un fel de răspundere pentru deteriorări, distrugere sau furtul vehiculelor de către terți. Atât în parcare, cât și pe toate suprafețele de trafic ale THERME BUCUREȘTI este valabil codul rutier general.

Cu toate acestea, THERME BUCUREȘTI răspunde pentru daunele, prejudiciile și pagubele materiale pe care vi le cauzează cu intenție sau din culpă gravă sau pe care vi le cauzează prin neîndeplinirea obligațiilor contractuale asumate expres de THERME BUCUREȘTI.

Operatorul nu își asumă nici o răspundere pentru eventuale modificări de culoare, decolorări sau deteriorări ale costumelor de bai sau ale bijuteriilor/ceasurilor, deoarece acestea pot apare datorită compoziției apei (sulf).

THERME BUCUREȘTI nu răspunde pentru daunele provocate vizitatorilor de cazuri de forță majoră, de accidente sau defecțiuni din alte cauze decât vina THERME BUCUREȘTI (de ex. cădere de curent).

Vizitatorii care găsesc obiecte în incintă sau în parcare le vor preda la recepție. Toate obiectele uitate după încheierea programului cu publicul sunt strânse și păstrate după cum urmează:

-obiectele de valoare (inclusiv, fără a se limita la: telefoane, tablete, bijuterii de valoare, laptop-uri, electronice, sume de bani mai mari de 100 lei, etc) vor fi păstrate pe durata termenului legal de 10 zile; după expirarea termenului legal aceste bunuri sunt predate autorităților.

-obiectele de valoare mică vor fi păstrate pe un termen de 6 luni după care vor fi donate unei asociații non profit.

Dumneavoastră, în calitate de vizitator, sunteți de acord cu următoarele:

-sunteți de acord cu dreptul THERME BUCUREȘTI de a determina ce obiecte sunt sau nu sunt de valoare

-sunteți de acord cu donarea obiectelor pierdute, așa cum decide THERME BUCUREȘTI, către o asociație non profit, THERME NORD fiind împuternicită prin prezentul contract de către dumneavoastră să efectueze această donație – dar manual.

La instalarea vremii reci poate apare limitarea utilizării facilităților, atât în parcare și în spațiile exterioare, cât și în zona de grădină și cea a piscinelor exterioare ale THERME BUCUREȘTI. Utilizarea spațiilor exterioare pe perioada iernii are loc de principiu pe propriul risc.

8. Interzicerea accesului

In cazul în care nu respectați obligațiile prevăzute în prezentul regulament THERME BUCUREȘTI are dreptul de a declara încetarea imediată a contractului încheiat cu dumneavoastră – încetarea contractului are loc la momentul la care vi se comunică verbal de către personalul THERME BUCUREȘTI faptul că aveți obligația de a părăsi incinta, fără a fi necesară vreo altă formalitate și fără intervenția instanțelor de judecată. In cazul în care personalul THERME BUCUREȘTI apreciază că încălcarea de dumneavoastră a obligațiilor nu este gravă, vă va da un avertisment.

THERME BUCUREȘTI vă informează asupra faptului că următoarele încălcări ale prezentului regulament vor conduce IMEDIAT la exercitarea de către aceasta a dreptului de a înceta contractul și la interzicerea prezenței dumneavoastră în cadrul THERME BUCUREȘTI:

 • Orice acte de violență sau agresiune
 • Agresiuni verbale de orice fel sau orice alte manifestări indecente, agresive sau nepotrivite împotriva doamnelor
 • Țipatul, tonul agresiv, tonul ridicat, zgomotul
 • Injurăturile și exprimările/gesturile indecente
 • Periclitarea siguranței și ordinii,
 • Deranjarea în orice mod a altor vizitatori

In cazul în care THERME BUCUREȘTI a declarat încetarea contractului iar personalul v-a indicat faptul că aveți obligația de a părăsi incinta, aveți obligația de a preda imediat obiectele aparținând THERME NORD (inclusiv brățara de acces) și de părăsi imediat în liniște incinta. In cazul în care nu veți respecta prevederile prezentului paragraf, sunteți de acord ca personalul de pază al THERME BUCUREȘTI să vă conducă spre ieșire și să vă predea organelor în drept (firma de pază care acționează în exteriorul incintei sau poliției după caz). În cazul în care opuneți rezistență, acceptați în mod expres ca personalul de pază al Therme București să folosească toate mijloacele necesare, inclusiv manipularea involuntară a dumneavoastră, pentru a vă conduce spre ieșire și a vă preda organelor în drept. În cazurile de încetare a contractului pentru nerespectarea obligațiilor de către vizitatori nu se restituie taxa de intrare plătită.

In cazul în care THERME BUCUREȘTI a declarat încetarea contractului iar personalul v-a indicat faptul că aveți obligația de a părăsi incinta precum și în cazul în care la ieșire nu vă achitați obligațiile, THERME BUCUREȘTI ÎȘI REZERVĂ DREPTUL DE A NU MAI ÎNCHEIA ALT CONTRACT CU DUMNEAVOASTRĂ ȘI DE A VĂ INTERZICE ACCESUL ÎN CADRUL FACILITĂȚILOR ȘI INCINTEI THERME BUCUREȘTI. Intr-un astfel de caz, nu veți mai avea dreptul de a intra în incinta THERME BUCUREȘTI (inclusiv în parcare). In cazul persoanelor care vor încerca să pătrundă în incintă în pofida interdicției THERME NORD va face sesizare la poliție pentru infracțiunile aplicabile.

Cine intră ilegal pe proprietatea sau în incinta THERME BUCUREȘTI, nu achită taxa de intrare respectiv încearcă acest lucru sau utilizează fraudulos servicii de plată, va fi imediat evacuat din incintă iar în privința sa vor fi sesizate organele de poliție competente.

9. Altele

Orice persoană ce face parte din personalul THERME BUCUREȘTI poate exercita drepturile prevăzute în prezentul regulament față de orice vizitator. Instrucțiunile personalului THERME BUCUREȘTI trebuie respectate de către vizitatori.

Orice angajat al THERME BUCUREȘTI poate primi plângeri, cereri sau sugestii.

10. Excepții

Regulamentul de ordine interioară și de utilizare a piscinelor este valabil pentru utilizarea generală a piscinelor, toboganelor, saunelor și celorlalte facilități din incinta THERME BUCUREȘTI. In cazul unor evenimente speciale pot fi aplicabile reguli excepționale, fără a fi necesară o revocare specială a Regulamentului de ordine interioară și de utilizare a piscinelor.

11. Sugestii și reclamații

Pentru sugestii și reclamații ne puteți contacta la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., prin telefon la 021.52 97 197 sau puteți completa un formular la casele de acces din cadrul Therme București.

Timpul de răspuns este de 30 de zile calendaristice din momentul trimiterii sesizării.

12. Intrarea în vigoare

Condițiile Contractuale - Regulamentul de ordine interioară și de utilizare a piscinelor intră în vigoare la data de 11.01.2016.

sursa: therme.ro