Deschis acum două săptămâni, complexul Therme București, aflat pe DN 1, la 40 km de Ploiești, a fost vizitat deja de 33.000 de persoane. Dintre acestea, 64 de persoane au primit interdicție de a mai intra în complex pentur că au încălcat regulamentul de ordine interioară.

Mai exact, clienții respectivi au folosit unui limbaj agresiv, au avut un comportament violent, au fumat in piscine sau au utilizat necorespunzător saunele. Multe dintre aceste abateri se regăsesc aici: CUM E LA THERME, DINCOLO DE ADVERTORIALE. CRONICA UNUI CLIENT (NE)MULŢUMIT

Statistica reiese din punctul de vedere transmis de reprezentanții Therme pentur cancan.ro la acuzația de discriminare venită din partea unei familii de romi (vezi AICI povestea)

"Accesul in Therme  este reglementat de un regulament de ordine interioara, menit sa asigure confortul, siguranta si relaxarea clientilor nostri. Vizitatorii care incalca acest regulament au accesul restrictionat. Therme lucreaza cu mai multe firme de paza, ale caror atributii sunt sa se asigure ca regulamentul este respectat. Interzicerea accesului in centru se face exclusiv in urma incalcarii acestui regulament, si nu pe criterii etnice sau rasiale. Anual, Thermele din grupul nostru primesc cca 6 milioane de vizitatori din toate colturile lumii si de orice etnie. Grupul Wund respinge total discriminarile de ordin rasial, etnic sau xeonofob. 

Citește și SCANDAL LA THERME BUCUREŞTI: O FAMILIE A FOST DATĂ AFARĂ DIN COMPLEX

Therme Bucuresti a fost vizitat de un numar de peste 33.000 de persoane de la deschiderea sa, in urma cu 10 zile. In aceasta perioada, unui numar de 64 de persoane care au incalcat regulamentul li s-a restrictionat temporar accesul in locatie. Cele mai frecvente Incalcări ale Regulamentului au fost legate de: folosirea unui limbaj agresiv, comportament violent, fumat in piscine, utilizarea necorespunzatoare a saunelor, etc".