O nouă amânare la podul din zona Depoului CFR Ploiești. Ce deficiențe au constatat inspectorii primăriei. UPDATE Reacția lui Volosevici

Ploieștenii mai au de așteptat până când vor putea circula pe pasajul rutier din zona Depoului CFR ridicat în locul fostului pod de lemn. UPDATE VIDEO-Reacția primarului Volosevici (la finalul textului)

Asta deoarece inspectorii Primăriei Ploiești care se ocupă de recepționarea lucrărilor au constatat mai multe deficiențe.

Surse din primăriei au declarat pentru observatorulph.ro că, în urma verificărilor în teren a comisiei de recepție, în data de 30.12 2020, s-au dispus mai multe măsuri de remediere a deficiențelor constatate, precum: finalizarea montării panourilor de protecție în zona căii ferate, aducerea terenului din zona străzii Depoului și Mehedințeanu în starea inițială, aplicarea chitului de rosturi la borduri, refacerea stratului de asfalt pe trotuarul din strada Depoului, nivelarea zonelor afectate de lucrări pe strada Mimiului, montarea de indicatoare rutiere și marcajele să fie corelate cu cerințele Poliției.

Finalizarea recepției investiției este programată pentru data de 11 ianuarie.

Reamintim că pasajul construit de Primăria Ploiești în locul fostului pod de lemn nu este gata nici după aproape trei ani de la începerea lucrărilor, a costat 27 de milioane de lei și are o arhitectură comunistă. Investiția a fost suportată integral de la bugetul local.

În schimb, Primăria Oradea a dat în folosință în 2018 un pod construit în timp record peste Crișul Repede. Podul Centenarului a fost construit din bugetul Primăriei Oradea în mai puțin de un an. A costat 11 milioane de lei, are o arhitectură modernă, o lungime de 80 de metri și lat de 18 metri și este iluminat în culorile drapelului național. Ilie Bolojan, președintele Consiliului Județean Bihor a anunțat că 70% din valoarea investiției a fost asigurată din fonduri europene. (comparație FOTO AICI)

UPDATE VIDEO Ce spune primarul Volosevici despre problemele descoperite la recepția podului

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0726 221 596 pe WhatsApp sau Signal

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău