Oradea a dat clasă Ploieștiului: Podul Centenarului este mai ieftin, mai frumos și construit mult mai rapid decât cel ridicat în locul fostului pod de lemn. Comparație FOTO

Primăria Oradea a dat în folosință în 2018 un pod construit în timp record peste Crișul Repede. Observatorulph.ro a făcut o comparație cu pasajul din zona Depoului CFR Ploiești, construit în locul celui de lemn.

Podul Centenarului a fost construit din bugetul Primăriei Oradea în mai puțin de un an. A costat 11 milioane de lei, are o arhitectură modernă, o lungime de 80 de metri și lat de 18 metri și este iluminat în culorile drapelului național. Ilie Bolojan, președintele Consiliului Județean Bihor a anunțat că 70% din valoarea investiției a fost asigurată din fonduri europene.

Pasajul construit de Primăria Ploiești în locul fostului pod de lemn nu este gata nici după aproape trei ani de la începerea lucrărilor, a costat 27 de milioane de lei și are o arhitectură comunistă. Investiția a fost suportată integral de la bugetul local.

Imaginile de mai jos nu mai au nevoie de alte comentarii:

Podul Centenarului de la Oradea (sursa: Facebook Selegean Ovidiu fotograf)

Podul ridicat în locul celui de lemn din zona Depoului CFR Ploiești:

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0726 221 596 pe WhatsApp sau Signal

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău