O ploieșteancă susține că arpacașul cumpărat din Lidl – Mihai Bravu s-a făcut ”gumă”. Reacția magazinului și producătorului FOTO-VIDEO

O cititoare ne-a trimis imagini cu arpacașul cumpărat din magazinul magazinul Lidl, din cartierul ploieștean Mihai Bravu, care, la contactul cu apa, s-a transformat într-o pastă.

Mesajul clientei, însoțit de fotografiile de mai jos, a fost următorul: ”Cam așa se face arpacașul din Lidl …..gumă de mestecat, chiar în timp ce îl speli. Produsul este în termen, cumpărat pe data de 21.10”

La solicitarea observatorulph.ro, reprezentanții Lidl România au transmis următorul punct de vedere:

”Pentru a investiga situația, am luat legătura cu furnizorul nostru, care a realizat verificări pe contraprobele produsului achizițonat de cititoarea Dvs. Mai exact, furnizorul a verificat arpacașul prin clătire într-un vas, așa cum apare produsul în imaginile trimise de clientă. Arpacașul testat face parte din același lot, are același termen de valabilitate cu cel de pe ambalajul fotografiat de cititoarea Dvs. și nu și-a modificat aspectul sau textura în urma spălării, așa cum se poate vedea și în filmarea atașată, realizată de furnizor.

Singurele particule identificate în suspensia apoasă rezultată în urma clătirii boabelor de arpacaș au fost cele de făină, în cantitate extrem de mică (sub 1%). Prezența unei cantități mici de făină în produs este normala și, mai mult decât atât, aceasta are proprietatea de a se dizolva în apă și nu se poate cristaliza într-o masă solidă cum este cea din imaginile trimise de cititoare”.

FOTO: Cum se dizolvă arpacașul cumpărat de ploieșteancă:

VIDEO Imaginile trimise de producător cu arpacașul din același lot, la contactul cu apa :

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596