aboneaza-te la ziarul fara reclame

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

cod-galben-ploi.jpg

Meteorologii au emis o atenționare de cod galben de ploi abundente, frecvente descărcări electrice și intensificări ale vântului cu aspect de vijelie.

Potrivit ANM, sunt vizate de atenționarea de cod galben Câmpina, Băicoi, Breaza, Comarnic, Vălenii de Munte, Filipeștii de Pădure, Plopeni, Ariceștii Rahtivani, Filipeștii de Târg, Brebu, Florești, Slănic, Vărbilău, Telega, Măgureni, Scorțeni, Gura Vitioarei, Bănești, Poiana Câmpina, Cornu, Vâlcănești, Teișani, Aluniș, Cocorăștii Mislii, Dumbrăvești, Șotrile, Bertea, Provița de Jos, Provița de Sus, Ștefești, Adunați, Secăria, Cosminele și Talea.

Meteorologii au anunțat că se pot înregistra frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie. Cantități de apă pot ajunge la 10 - 15 l/mp, iar în acest interval se poate înregistra grindină de mici dimensiuni.

Inclusiv la Ploiești se vor înregistra astfel de fenomene.


Social
  • Marți, 22 Mai 2018
  • De Mihai Popescu

Două noi cazuri de rujeolă confirmate în Prahova

În ultima săptămână, două noi cazuri de rujeolă au fost confirmate în județul Prahova. Informația este dată de Direcția de Sănătate Publică Prahova într-un comunicat emis astăzi. ”In saptamana...

Administrație
  • Marți, 22 Mai 2018
  • De Roxana Tănase

Controale la shaormeriile din Prahova

  Prin ordin al prefectului, la nivelul județului Prahovei s-a constituit o comisie pentru verificarea condițiilor sanitare de la toate unitățile de fast food din județ, după incidentele semnalate în mai...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești