cod-galben-ploi.jpg

Meteorologii au emis o atenționare de cod galben de ploi abundente, frecvente descărcări electrice și intensificări ale vântului cu aspect de vijelie.

Potrivit ANM, sunt vizate de atenționarea de cod galben Câmpina, Băicoi, Breaza, Comarnic, Vălenii de Munte, Filipeștii de Pădure, Plopeni, Ariceștii Rahtivani, Filipeștii de Târg, Brebu, Florești, Slănic, Vărbilău, Telega, Măgureni, Scorțeni, Gura Vitioarei, Bănești, Poiana Câmpina, Cornu, Vâlcănești, Teișani, Aluniș, Cocorăștii Mislii, Dumbrăvești, Șotrile, Bertea, Provița de Jos, Provița de Sus, Ștefești, Adunați, Secăria, Cosminele și Talea.

Meteorologii au anunțat că se pot înregistra frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie. Cantități de apă pot ajunge la 10 - 15 l/mp, iar în acest interval se poate înregistra grindină de mici dimensiuni.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Inclusiv la Ploiești se vor înregistra astfel de fenomene.


Sport
  • Sâmbătă, 18 August 2018
  • De Roxana Tănase

FC Petrolul Ploiești - Pandurii Tg. Jiu: 2 - 1

Echipa ploieșteană, condusă de Leo Grozavu, a reușit să se impună în fața celor de la Pandurii Tg. Jiu, prin golurile înscrise, în prima repriză, de Arnăutu şi de Saim Tudor. Petroliștii au bifat...

Național
  • Sâmbătă, 18 August 2018
  • De Roxana Tănase

Lucrări pe Autostrada A3 București - Ploiești

Centrul Infotrafic a anunțat sâmbătă că, pe Autostrada A3 București - Ploiești, se mențin restricțiile de circulație , între km  14 - 26, unde au loc lucrări la carosabil. Potrivit Centrului...