- Publicitate -

Adelina Fronea, fondatorul Asociației Life Call: “Mamă, te iubesc și îți mulțumesc că ai ales să mă naști” – VIDEO

Adelina Fronea este fondatorul și președintele Asociației Life Call. În cadrul podcastului Generația lui John invitata a povestit despre cum a decis să facă avort la vârsta de 19 ani.

- Publicitate -

Momentul respectiv a marcat-o pe viață, dar a ajutat-o să se dezvolte personal și să aprecieze fiecare nouă viață. În prezent, Adelina le motivează pe viitoarele mămici să își accepte sarcina și să nu aibă nicio frică pentru viitor.

“După avort m-am dus la poligonul de trageri ca să mă descarc. Încercam să scap de ură și de furie.”

Adelina spune că la 19 ani a trăit o traumă. Decizia de a întrerupe o dreptul la viața unui copil a fost o lecție învățată cu greu și cu vină. I-au trebuit aproape 15 ani ca să se deblocheze, ca să își înțeleagă trecutul și ca să se ierte.

- Publicitate -

Citește și: Interviu cu Sorin Niță, senseiului de la Ploiești care clădește campioni din micii karateka

Adelina este psiholog, coach și gestionează cu mare atenție campanii pentru viitoarele mămici în cadrul Asociației Life Call. În prezent, alături de echipa ei, se află într-o călătorie prin România, călătorie în care promovează evenimentul Caravana cinematografică, cultural-educativă LifeCall “De la constrângere la libertate”.

Cei care doresc să vadă proiecția filmului “Anul pierdut 1986” sunt invitați luni, 14 noiembrie 2022, la sala Sala Teatrului de Animație pentru copii și tineret “Imaginario” din Ploiești. Costul unui bilet reprezinta o donație care începe de la suma de 25 de lei.

Citește și: Când îți iei ultimul model de telefon, îți urăști locul de muncă și ești nemulțumit de viață

“Mămă vreau să îți spun ca te iubesc și îți mulțumesc că ai ales să mă naști” a fost mesajul invitatei atunci când a fost provocată să își exprime recunoștința fața de cea mai dragă persoană din viața ei.

- Publicitate -

Invitata își dorește fiecare om în parte să se bucure de faptul că se află în viață și să își folosească timpul pe care îl are la dispoziție pentru a aduce mulțumire mai ales părinților, chiar dacă aceștia nu au fost perfecți.

Adelina Fronea spune că libertatea este dată de informație fără constrângeri. Își dorește să ajungă în cât mai multe școli din România pentru a îi ajuta pe tineri să conștientizeze cât de importantă este fiecare viață și cât de important este să ne concentrăm nu doar pe plăcere, ci și pe responsabilitate.

Interviu cu Adelina Fronea, fondatorul Asociației Life Call

Citește și: Proiecție de film la Teatrul “Toma Caragiu” din Ploiești pentru susținerea viitoarelor mămici

John Cristea
John Cristea
Este fondatorul emisiunii Generația lui John și portavoce pentru mii de tineri care și-au făcut vocea auzită.Cu peste 15 ani de activitate în zona media, John Cristea prezintă într-un mod inedit interviurile din cadrul podcastului Generația lui John și își exprimă opinia atunci când vine vorba de educație, tineri și tot ce e nou în materie de rețele de socializare.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0785 075 112, pe WhatsApp sau Signal.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Video Observatorul Prahovean

- Publicitate -
- Publicitate -

Articole asemănătoare

Proiecție de film la Teatrul “Toma Caragiu” din Ploiești pentru susținerea viitoarelor mămici

Proiecție de film la Teatrul “Toma Caragiu” din Ploiești, luni, 14 noiembrie 2022, ora 19:00. Filmul se numește „Clouds of Chernobyl – Anul pierdut...
- Publicitate -
- Publicitate -
- Publicitate -

Ultimele știri

S-a trezit și Consiliul Concurenței! Investigație la producătorii și comercianții de ulei, zahăr și produse lactate

Prețurile au crescut în întreaga lume, majorări motivate de crizele succesive din domeniul sanitar, apoi economic, din cauza războiului din Ucraina... Sunt multe motivele...

Nu e păcăleală de 1 aprilie! Se scumpesc: gazele, energia electrică, țigările și creditele

Dacă în cazul viciilor scumpirile ar trebui să fie un motiv să renunțăm la ele, în cazul utilităților sau creditelor în derulare acestea vor...

Din cauza crizei de medici, SJU Ploiești face schimb de pacienți cu SJU Buzău

Situația crizei de personal din cel mai mare spital din Prahova s-a discutat pe larg la ObservatorulPh Live, la începutul acestei săptămâni. Criza de...

Motivul pentru care România pierde 2,1 miliarde de euro din PNRR. ”Am avut creștere economică mai mare decât estimam”

Sunt peste două miliarde de euro de care România nu va mai beneficia. Suma nu este deloc de neglijat, însă motivul invocat de Ministerul...

SC Hale și Piețe se mută în fosta clădire Peco din Ploiești – VIDEO

Fosta clădire Peco din Ploiești a fost achiziționată de SC Hale și Piețe, în 2012, cu 900.000 de euro. La aproape 11 ani după...
Emisiuni
- Publicitate -