WhatsApp_Image_2019-07-18_at_11.04.33_c8288.jpeg

O cititoarea a Observatorulph.ro din Lehliu-Gară s-a trezit cu o gaură de 500 de euro în contul de salarii pe care banca nu a reușit să o identifice de mai bine de 10 zile.

Potrivit raportului de internet banking, cititoarea s-a trezit pe data de 4 iulie cu mai multe tranzacții efectuate în Berlin. Imediat, aceasta a anunțat Raiffeisen Bank, care a blocat contul și a emis un nou card. Banii, însă, nu au fost restituiți nici în ziua de azi, deși au trecut două săptămâni de atunci.

”Sunt într-o situație disperată deoarece pe 4 iulie mi-au dipărut în mod fraudulos de pe cardul Raiffeisen 500 de euro, tot salariul meu. Cei care i-au luat apar ca fiind din Berlin. Din păcate banca mă tot amână să mai analizeze plângerea mea încă 30 de zile.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Am tot sunat la ei și m au expediat să nu-i mai sun. Incidentul s-a petrecut pe 4 iulie, seara, și imediat am sunat la bancă. Mi-au închis contul și am primit card nou dar fără banii lipsă.

Deci eu, practic, de pe 4 iulie am fost furată de 24 milioane aproximativ.  Măcar să-mi recuperez banii că nu e de glumă să stai fără bani o lună.:(”, susține Mihaela Gîșileanu, cititoarea noastră din Lehliu-Gară.

”Stimate client, solicitarea dvs. necesita timp suplimentar de analiza. Depunem toate eforturile pentru a reveni cu un raspuns in maximum 30 de zile. Va multumim pentru intelegere!”, este mesajul primit de cititoarea noastră de la Raiffeisen Bank.

Observatorulph.ro a solicitat un punct de vedere Raiffeisen Bank pe această temă, punct de vedere pe care îl vom publica imediat ce ne va fi remis.

WhatsApp_Image_2019-07-18_at_11.04.33_c8288.jpeg

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Mai multe despre autor și articolele sale
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg