Bătaie între medici la Spitalul de Urgență Craiovă-VIDEO

0
bataie-medici_ebbaa.jpg

bataie-medici_ebbaa.jpg

Scandalul a avut loc la secţia de urologie a Spitalului de Urgenţă, iar protagonistul a fost doctorul Mugur Riza, cel care a avut de-a lungul timpului zeci de conflicte cu proprii colegi. De data aceasta, medicul urolog Cosmin Mititelu a fost cel agresat. „Din senin, a trecut pe lângă şi mi-a dat cu pumnul în gură”. Doctorul Riza susţine, însă, altceva: „Joacă teatru. I-am înfuriat că mi-am scris pe haină #rezist. Nu iau şpagă”. 

Totul s-a întâmplat marţi, 28 mai, la secţia de urologie a Spitalului de Urgenţă din Craiova, acolo unde scandalurile se ţin lanţ. Personajul principal este doctorul Mugur Riza, cel care a mai fost acuzat că a agresat colegi, cel care merge pe culoare şi filmează non-stop (inclusiv în sălile de operaţie), care se plânge că nu este lăsat să opereze, cel care a fost dat afară din secţie, dar s-a reîntors după ce a obţinut o hotărâre judecătorească, dar şi cel care şi-a scris pe echipamentul medical: „#rezist Nu iau şpagă”.

Această ultimă iniţiativă, susţine doctorul Mugur Riza, i-ar fi înfuriat pe colegii de la Urologie. „De când am declarat public că eu nu iau şpagă, toţi s-au ofensat. Joacă teatru.

I-am înfuriat că mi-am scris pe haină #rezist. Nu iau şpagă. Eu nu le-am făcut nimic. Mi-au luat telefonul şi au jucat fotbal cu el, mi l-au distrus. Eu eram în sala de operaţie şi au tăbărât pe mine”, susţine doctorul Mugur Riza. 

Citește continuarea și vezi video pe adevarul.ro

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău