Trattoria Vecchia Roma – o perlă de restaurant ascuns vederii muritorilor

0

Cu ocazia unui city-break la Roma, am ales cazarea în apropierea stației de metrou Vittorio Emanuele. Odată cazarea stabilită, ne-am apucat de căutat restaurante în zonă. Ne închipuiam că, după o zi întreagă de alergat prin Roma, ne va prinde bine să luăm masa în apropierea cazării, pentru a fi aproape de locul de odihnă.

Zis și făcut. Studiind zona pe Google Map, ne-am liniștit. Era mai mult decât ofertantă din punct de vedere culinar.

Aveam în zonă un restaurant chinezesc (unde nu am apucat să mâncăm pentru că nu aveau terasă și vremea era prea caldă să stăm înăuntru), era Kathmandu, un restaurant cu specific indonezian, unde am luat masa de vreo două ori și unde raportul calitate/preț a fost mai mult decât excelent, și, am dat cu ochii și de Vecchia Roma.

Scria pe Google cum că ar fi un restaurant tradițional. Eh, am gândit, dacă vom avea chef într-o seară de pizza, aici mergem. Dar nu i-am dat prea mare atenție.

Citește continuarea pe www.vacanta-ta.ro.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău