Aglomerație la vama cu Bulgaria din Giurgiu. Turist: ”Am stat o oră jumate la coadă să trec granița!”

0

Deși Bulgaria nu impune măsuri suplimentare de călătorie românilor, nici măcar dovada vaccinării sau un test covid, afluxul de turiști este atât de mare încât se formează frecvent aglomerație la vama Giurgiu.

Un cititor, care a plecat în această dimineață în concediu la ”vecinii bulgari” a fost nevoit să aștepte aproape o oră și jumătate să treacă granița.

Citește și Turiști nemulțumiți de condițiile și prețurile din Mamaia: ”O ciorbă, o porție de hamsii și o bere 70 de lei”

”Sunt foarte multe mașini care așteaptă să treacă granița la bulgari. Nu mă așteptam să fie așa aglomerație la început de săptămână. Se pare că tot mai mulți români preferă să-și petreacă vacanța pe litoralul bulgăresc al Mării Negre” a fost mesajul cititorului nostru.

Citește și Un turist român a rămas fără mașină la Nisipurile de Aur pentru că a parcat ilegal – VIDEO

Recent, Ambasada României în Bulgaria a transmis următorul mesaj șoferilor:

Recomandăm insistent cetățenilor români care călătoresc pe teritoriul Republicii Bulgaria să respecte regulile de circulaţie prevăzute de legislaţia bulgară. Respectând aceste reguli, veţi evita accidentele şi vă veţi putea bucura de o vacanță liniştită!
Precizăm că limitele de viteză sunt următoarele:
– 50 km/h în localităţi;
– 90 km/h în afara localităţilor;
– 140 km/h pe autostrăzi.
Menţionăm că în Bulgaria nu este permisă folosirea aparatelor anti-radar, utilizarea acestora constituind contravenţie şi fiind sancţionată cu amendă.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău