00050DF1-sala-cinematografica.jpgAcest week-end vine cu filme în premieră la Sinaia. Filmele de acțiune „Calmul dinaintea furtunii“, „Scapă, dacă poți!” și pelicula de animație „Cum să-ți dresezi dragonul 3 3D (dublat în limba română)” sunt cele care completează lista celor care deja rulează la Cinema Carpați din Sinaia.

Cei care au drum pe Valea Prahovei și au chef de a merge la cinema, se pot îndrepta către Cinema Carpați din Sinaia. Aici rulează deja o serie de filme de acțiune, comedii, dar și de animație, în varianta 3D, iar unul 4K. Aquaman 3D, Drumul unui câine către casă, Capcana, Glass, Familie de-a gata, Crăiasa Zăpezii: Ținutul oglinzilor 3D (dublat în limba română), Asistent de (ne)voie 4K, Asterix: Secretul poțiunii magice 3D (dublat în limba română), Ralph rupe netu 3D (dublat în limba română) sunt filmele pe care cinefilii le pot deja umări.

De la 1 februarie, în grilă intră și „Calmul dinaintea furtunii“, „Scapă, dacă poți!”, dar și pelicula de animație „Cum să-ți dresezi dragonul 3 3D (dublat în limba română)”.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Calmul dinaintea furtunii“ este o dramă care aduce în prim-plan povestea misterioasă a unui căpitan de vas de pescuit, al cărui trecut e pe cale să-i distrugă viața liniștită pe o insulă caribiană, și să-l arunce într-o nouă realitate în care nimic nu este ce pare a fi. Regia îi aparține lui Steven Knight, iar în rolurile principale îi regăsim pe Matthew McConaughey și Anne Hathaway.

„Scapă, dacă poţi!” este un thriller psihologic despre şase oameni care nu se cunosc între ei, dar care se confruntă cu o serie de situaţii critice, imposibil de controlat şi care trebuie fie să-şi pună mintea la contribuţie pentru a le depăşi, fie să moară. Filmul este regizat de Adam Robitel, iar în rolurile principale sunt Tyler Labine, Deborah Ann Woll, Taylor Russell, Logan Miller, Jay Ellis.

„Cum să-ți dresezi dragonul 3 3D” prezintă o poveste despre maturizare, despre găsirea curajului de a înfrunta necunoscutul, și despre cum nimic nu te poate pregăti pentru momentul în care trebuie să renunți la cineva drag. Ceea ce a început ca o prietenie neașteptată dintre un adolescent viking și un neînfricat dragon Furia Nopții a devenit, deja, o aventură de-o viață. Regizorul este Dean DeBlois, iar actorii principali: Jonah Hill, Cate Blanchett, Kristen Wiig, Jay Baruchel, Gerard Butler.

Cei interesați de programări și prețul biletelor, pot afla mai multe detalii de pe https://cinemacarpati.ro/

Foto cu caracter ilustrativ

00050DF1-sala-cinematografica.jpg

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg