Consuela Tania Dumitrică este noul director al DSP Prahova

0

DSP Prahova are un nou director, după ce Ioana Loghin a devenit manager al Sanatoriului pentru Copii din Bușteni.

Astfel, la conducerea DSP Prahova a fost numită Consuela Tania Dumitrică, cea care a fost șefa departamentului control din instituție.

În ultimele zile, interimatul a fost asigurat de către medicul epidemiolog Elena Banciu, angajat al instituției și membru în CA-urile mai multor spitale din Prahova.

Reamintim că Loghin a fost numită manager la Sanatoriul Balneoclimateric De Copii din Bușteni, în urma unui concurs pe care l-a câștigat luna trecută.

Observatorul Prahovean a publicat un articol pe acest subiect, după ce comisia de soluționare a respins cele două contestații formulate de contracandidații șefei de atunci a DSP Prahova.

Interesant este faptul că din comisia de evaluare a candidaților au făcut parte doi reprezentanți ai DSP Prahova, adică subalternii candidatului Loghin de atunci, desemnat și câștigătorul concursului.

Detalii aici: Directorul DSP Prahova, Ioana Loghin, a câștigat concursul de manager la Sanatoriul de Copii Bușteni. A fost evaluat de mai mulți subalterni de la direcție – Document

În calitate de manager al sanatoriului, Loghin va avea un salariu de bază de 16.389 lei.

În ultima declarație de avere postată pe site-ul DSP Prahova în luna mai a acestui an, Loghin a menționat venituri de la DSP Prahova și Ministerul Sănătății în valoare de aproape 140.000 de lei.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău