Directorul DSP Prahova, Ioana Loghin, a câștigat concursul de manager la Sanatoriul de Copii Bușteni. A fost evaluat de mai mulți subalterni de la direcție – Document

0

Directorul DSP Prahova, Ioana Loghin, a câștigat concursul de manager la Sanatoriul Balneoclimateric De Copii din Bușteni. Rezultatul final al concursului a fost publicat pe 8 septembrie, după ce comisia de soluționare a respins cele două contestații formulate de contracandidații șefei DSP Prahova. Din comisia de evaluare a candidaților au făcut parte doi reprezentanți ai DSP Prahova, adică subalternii candidatului Loghin, desemnat și câștigătorul concursului.

Ioana Loghin, șeful DSP Prahova, a participat la concursul de manager la Sanatoriul Balneoclimateric De Copii din Bușteni, unitate aflată în subordinea Ministerului Sănătății, pe care l-a și câștigat.

Loghin, care la momentul concursului era șef al DSP Prahova, funcție pe care o deține și în prezent, s-a clasat pe primul loc, cu nota de 9,43.

Potrivit procedurii de selecție a managerilor de spitale de stat, din comisia de examinare au făcut parte și doi reprezentanți ai DSP Prahova.

Potrivit unui răspuns al conducerii sanatoriului transmis la solicitarea Observatorului Prahovean, publicat la finalul textului, doi din cei patru membri ai comisiei au fost angajați ai DSP Prahova. Vorbim chiar de cei mai importanți membri: președintele și secretarul comisiei de concurs.

Cu alte cuvinte, doi subalterni ai actualului director al instituției l-au evaluat pe șeful lor, iar cele două contestații formulate după afișarea notelor de concurs au fost respinse.

Reamintim că Ioana Loghin se află la al doilea mandat de director al DSP Prahova, ultima oară fiind numită în funcție în august anul trecut.

La data publicării acestui articol, Loghin nu a semnat contractul de manager al sanatoriului, fiind în continuare șeful DSP Prahova.

Odată instalat în funcție, noul director va avea un salariu de bază de 16.389 lei.

Observatorulph.ro a încercat, fără succes, să o contacteze telefonic și pe whatsapp pe Ioana Loghin pentru un punct de vedere.

Document: Conform răspunsului oficial al conducerii sanatoriului, din comisia de evaluare a candidaților au făcut parte mai mulți subalterni ai directorului DSP:

Rezultatul final al concursului:

Contestațiile au fost respinse:

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău