Jaga Neagu, ploieșteanul ajuns faimos pe TikTok după ce a început să vorbească deschis despre relații toxice și înșelat – VIDEO/FOTO

Ionuț Bogdan Neagu, cunoscut în online ca Jaga Neagu, are 25 de ani, este din Ploiești, iubește să creeze conținut pe TikTok și are o comunitate de peste 300.000 de oameni care îi apreciază mesajele motivaționale pe care le transmite din suflet.

Întors de doar câteva luni în țară, asta după ce a petrecut mai bine de 11 ani în străinătate, Jaga Neagu a vorbit despre cum a devenit faimos pe internet după ce fosta lui iubită l-a înșelat iar acesta a trebuit să suporte adevărul crunt.

Drama concubinajului eșuat a ajuns să fie un subiect discutat de mulți dintre urmăritorii lui Jaga, urmăritori care trec prin experiențe emoționale dificile, cum ar fi: înșelat, lipsa de încredere, iubiri neîmpărtășite, ură etc.

“Cu iubirea nu e de joacă. Iubirea e periculoasă, mai ales dacă nu o împarți cu cine trebuie. Ai putea pica în plasă, așa cum am făcut eu. Și totuși nu regret nimic pentru că asta m-a făcut să îmi învăț lecția și să fiu astăzi un om puternic, emoțional și psihic.”

Povestea lui Jaga este interesantă mai ales din perspectiva faptului că se simțea blocat emoțional în fosta relația. Ajunsese în acel punct al vieții din care simțea că nu mai are încotro să meargă.

Deși își dorea să slăbească și să se apuce de filmulețe motivaționale, fosta iubită și vechiul anturaj îi spuneau că visează prea sus și că ar fi momentul să coboare cu picioarele pe pământ.

Curajul și încrederea l-au transformat pe ploieșteanul înșelat într-un adevărat influencer care discută subiecte considerate încă tabu în România lui 2021.

“Dacă înșeli sau ești înșelat relația este deja terminată. Nimeni nu merită o a doua șansă într-o relație atunci când unul dintre parteneri înșală. Nu există un sentiment mai josnic decât acesta! Omul care face asta nu are respect față de nimic. Dacă ai fost înșelat, pleacă din acea relație când încă nu e prea târziu. Este o trădare față de suflet și trup și cu asta am spus tot! ”

Fratele lui Jaga a fost omul care i-a oferit sprijin total în momentele de cumpănă, iar pentru asta acesta îi spune că îi mulțumește și îi va rămâne dator toată viața.

Deși este la început de drum, povestea lui Jaga este plină de surprize pe toate planurile. Dorește să-și întemeieze o familie, să își construiască o casă, să se lanseze pe piața muzicală și să aibă succes prin conținutul motivațional pe care îl creează pentru mediul online.

În prezent, influencer-ul reușește să își câștige traiul din donațiile pe care le primește din partea fanilor de pe TikTok iar de curând și-a lansat un propriul brand de tricouri motivaționale. Din spusele lui Jaga, primul stoc de tricouri s-a vândut în doar 20 de minute de la momentul lansării brandului.

VIDEO

FOTO

 

 

 

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău