8c745b4c-35f2-4828-acbd-89d23367de801.jpg

Cazul a fost publicat în exclusivitate de observatorulph.ro, sâmbătă dimineața, la sesizarea mamei unui elev de clasa a 7-a, de la Școala Ioan Grigorescu, din Ploiești.

Imaginile șocante arată cum un elev este agresat cu un scaun, chiar de profesorul de biologie, în timpul unei ore de curs.

Detaliile cazului și video în știrea inițială AICI.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La doar câteva minute după publicarea materialui, purtătorul de cuvânt al IPJ Prahova, subinspector Raluca Brezeanu, a comunicat următoarele: 

”În urma imaginilor și articolului apărut în presă, ne sesizăm din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe și facem cercetări pentru stabilirea situației de fapt.”


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Eveniment
  • Miercuri, 12 Decembrie 2018
  • De Claudiu Vasilescu

Ai parcat pe dos? Ești ”BOSS”

Să nu cumva să îți pericliteze cineva integritatea SUV-ului de la BMW, pentru că el reprezintă cartea ta de vizită. E tot ceea ce ai, este ceea ce reprezinți, te definește. ”Ești tare, BOSS!” Îi...