sala-clasa-joi.jpg

Comitetul pentru Situații de Urgență întrunit astăzi la Prefectura Prahova a luat decizia suspendării activității didactice în întreg județul începând de miercuri ora 15.30 până joi la ora prânzului. Astfel, elevii care învață dimineața, joi vor sta acasă, însă cei care învață după amiază vor veni la cursuri.

Decizia vine în urma atenționării meteorologice de de tip cod portocaliu de furtună care intră în vigoare astăzi la ora 16.00 și care expiră joi dimineață la ora 10.00. 

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Prahova a hotărât miercuri suspendarea orelor de clasă pe durata avertizării de cod portocaliu, inclusiv joi dimineață, fiind așteptați la ore numai elevii care învață după-amiaza.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Situația se poate modifica dacă fenomenele meteorologice vor fi deosebite mâine și după ora 10.00. În cazul prelungirii joi a codului portocaliu, după ora 10.00, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență se va reuni iar pentru a decide dacă se suspendă sau nu cursurile școlare și pentru elevii care învață după-amiaza.

Vă reamintim că în intervalul menționat (miercuri, 20 septembrie, ora 16.00 - joi, 21 septembrie, ora 10.00) sunt așteptate căderi masive de precipitații, de până la 70 l/mp, căderi de grindină și descărcări electrice.

Tot astăzi, prefectul județului Prahova, Mădălina Lupea, a anunțat că au fost luate noi măsuri pentru a preîntâmpina producerea unor evenimente nedorite. Toate cele 104 primării din județ vor asigura permanența, fiind suplimentate echipajele de la ISU Prahova, inclusiv cu pompieri militari din județul Călărași.

1c121362-3251-47b5-8a1e-99dccba89b39.jpg

9dc1bedb-4b38-42fa-9d64-2cb521c0c5e9.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.