Vaccinare la chiuvetă în Prahova. Un subofiţer de la Serviciul de Paşapoarte și sportivi ”olimpici” și-au cumpărat certificate covid eliberate în fals

0

Dosarul vaccinărilor fictive din Prahova a ajuns pe rolul Tribunalului Prahova. În rechizitoriul întocmit de procurori apar și interceptări din care reiese faptul că printre beneficiarii certificatelor covid eliberate în fals se numără un subofiţer de la Serviciul de Paşapoarte Prahova și membri ai unui lot olimpic de sportivi.

Potrivit motivării judecătorilor, citată de Agerpres, clienţii rețelei de vaccinare fictivă din Prahova erau racolaţi de un angajat al Spitalului Judeţean Prahova.

Printre beneficiarii rețelei s-au numărat membri ai unui lot olimpic de sportivi şi un subofiţer de la Serviciul Public Comunitar de Paşapoarte Prahova.

Interceptările procurorilor depuse la dosar:

„La data de 04.08.2021, ora 15:47:57, XX şi XX poartă următoarea discuţie telefonică:
‘XX: Nu, alea care ţi-am dat eu. X, XX şi soţii care ţi-am zis eu… X, ştii tu … PAŞAPOARTE…ăştia doi şi cu ăia doi..
XX: Ăştia să fie cu Pfizer, nu cu AstraZeneca că nu avea.
XX: Mai am pe ăia cinci cu AstraZeneca, trebuie să îi rezolvăm şi pe ăia, cum-necum!
XX: Stai să vedem, s-a făcut cerere, dar stai, că X e finuţă, dar depinde şi ea de alţii… ‘
Din adresa transmisă de INSP a rezultat faptul că la data de 18.08.2021, la CMI XX figurează vaccinaţi soţii XXX, CNP …… şi XX, CNP 2……., aceasta din urmă ocupând funcţia de subofiţer în cadrul Serviciului Public Comunitar de Paşapoarte Prahova” precizează sursa citată.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău