fbpx

WhatsApp Image 2019-03-19 at 11.40.38.jpegDacă te simți acoperit de poveri, stai un minut în loc și privește la ei! Dacă vrei să faci o faptă bună și nu știi când, poate că acum este momentul să începi! Dacă nu știi cui să oferi o mână de ajutor, ascultă-i, cunoaște-i, înțelege-i!

Oprește-te câteva minute din activitățile cotidiene și citește o poveste despre viață. Este a lui, a ei, a lor…a oamenilor de lângă noi!

Dezbracă-te de indiferență și fii, chiar și pentru o clipă, observator! Unul al sufletelor încărcate de durere, disperare, neputință. Nu le oferi, în schimb, doar mila ta. Au nevoie de mai mult de atât!

Observatorulph.ro lansează campania umanitară „Fii observatorul care se implică!” în cadrul căreia vrem să cunoaștem și să (vă) prezentăm povești de viață ale unor oameni greu încercați de soartă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În cercul vostru de cunoștințe ați văzut, cu siguranță, copii, adulți, familii care sunt serioși, muncitori, dornici de a-și depăși condiția, dar, care, din diverse motive, nu reușesc. O mână de ajutor le poate schimba viața, le poate tasa drumul.

Povestiți-ne despre ei, noi vom verifica și completa cele relatate de voi, iar mobilizarea în a face un bine ne aparține!

Ce NU facem în cadrul acestei campanii:

  • NU ajutăm puturoșii, bețivii, cerșetorii, beneficiarii de ajutor social care refuză locurile de muncă
  • NU strângem și depozităm donații
  • NU publicăm toate poveștile. Ponturile voastre vor fi verificate și, în funcție de politica noastră editorială, ne rezervăm dreptul de a posta acele materiale pe care le credem de cuviință.

Așteptăm să ne fiți parteneri în această campanie, povestindu-ne despre oamenii pe care-i știți și credeți că ar merita ajutați pe:

Facebook-ul redacției: https://www.facebook.com/ObservatorulPrahovean/
WhatApp: 0726.221.596
Telefon: 0374.957.704
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Sursa foto: imagini din cadrul campaniilor „Pentru Tine!“

WhatsApp Image 2019-03-19 at 11.40.38.jpeg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook

Liliana Maxim Minculescu
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale

970.jpg