WhatsApp Image 2018-10-18 at 13.27.20.jpeg

Doi prahoveni au fost atacați, astăzi, de un urs, suferind multiple răni. incidentul s-a produs în satul Plăiețu, comuna Măneciu.

UPDATE Ursul a fost ucis cu lovituri de topor de bărbatul atacat.

Citește și Povestea satului izolat de ape din Prahova, unde un urs a atacat doi oameni

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Femeia, de 58 de ani, a suferit răni la gambe și antebraț, fiind transportată la spitalul județean de urgență din Ploiești. 

Bărbatul, de 52 de ani prezenta răni pe coapse însă a refuzat transportul la spital. Acesta a beneficiat de ingrijiri medicale la fata locului.

Pentru că era o zonă greu accesibilă, transportul salvatorilor s-a făcut cu bărcile din dotarea ISU Prahova, pe lacul de acumulare de la Măneciu.

Vezi mai jos imagini cu acțiunea de salvare a victimelor și cu ursul care i-a atacat pe localnici:

WhatsApp Image 2018-10-18 at 13.27.19 (2).jpeg

WhatsApp Image 2018-10-18 at 13.27.19 (1).jpeg

WhatsApp Image 2018-10-18 at 13.27.19.jpeg

WhatsApp Image 2018-10-18 at 13.27.18.jpeg

Marius Nica
director editorial
Este ziarist din 1997 și a colaborat cu mai multe instituții de media locale și naționale până în 2007, când a devenit editor coordonator al www.observatorulph.ro, liderul actual al presei prahovene.
De același autor

negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.