111111-1.jpg

Doi prahoveni din Măneciu, soț și soție au ajuns au fost asistați medical, unul fiind transportat la Județean după ce au fost atacați de un urs.

UPDATE Imagini cu ursul care a atacat doi oameni în Prahova

Ursul a fost ucis de bărbatul atacat de animalul sălbatic.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Medicii de la Serviciul de Ambulanta Prahova ajunsi la fata locului au constatat ca doua persoane prezinta plagi la nivelul mâinilor și picioarelor produse de urs.

Victimele sunt un bărbat în vârstă de 52 de ani și o femeie în vârstă de 58 de ani. Bărbatul prezenta răni pe coapse însă a refuzat transportul la spital. Acesta a beneficiat de ingrijiri medicale la fata locului.

Femeia în schimb avea plagi pe gambe și antebrat și a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești.

foto mditv.ro


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Sâmbătă, 19 Ianuarie 2019
  • De Mihai Popescu

Accident pe DJ 230. O mașină a ieșit în decor

Accident, sâmbătă dimineață, pe D.J.230 la Cerașu, Prahova. Din primele informații, un șofer a pierdut controlul volanului și a derapat. Mașina a ajuns în decor, iar o persoană acuză dureri....