Aglomerație infernală pe DN1B, între Bucov și Albești Paleologu, din cauza lucrărilor din Valea Călugărească [FOTO-VIDEO]

0

Atenție, șoferi! Traficul rutier în această seară este aproape blocat pe DN1B, în Valea Călugărească, din cauza lucrărilor la carosabil, stagnate zilele trecute.

În jurul orelor 17.00, coloana de mașini formată pe sensul de mers dinspre Ploiești spre Albești Paleologu se întindea din apropierea scuarului din zona Chițorani și până la noul sens giratoriu bisericii din Valea.

Un drum între Ploiești și Albești-Paleologu sau Urlați care, în mod normal, era parcurs în circa 25 minute, aproape că și-a triplat durata de parcurs din cauza lucrărilor.

Și la ora publicării acestei știri (19.00), potrivit Waze, coloana de mașini se pe circa trei kilometri.

„Frumos, coada de 3km pentru un sens giratoriu, unde ? Doar in Romania!! 👍🏻”, susține unul dintre șoferii blocați în trafic pe un chat al aplicației Waze.

Recent, mai mulți locuitori ai comunei Valea Călugărească s-au arătat nemulțumiți de soluția de sistematizare a traficului adoptată aici de către CNAIR.

Citește și: Sens giratoriu controversat pe DN 1B, la Valea Călugărească. ”Mai mult ne încurcă!”

Vezi mai jos imagini transmise de cititorii Observatorul Prahovean

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău