accident-dn1.jpg

O tânără de 17 ani a murit în urma accidentului produs luni seară, pe DN 1, în zona Movila Vulpii. Victima, Andreea Ștefania Brăileanu, din Câmpina, se afla într-un autoturism Skoda care se deplasa cu viteză spre Ploiești, la volan fiind un tânăr de 35 ani.

Potrivit martorilor, în zona Movila Vulpii, șoferul a pierdut controlul volanului și a pătruns pe contrasens, izbind frontal un  alt autoturism Skoda, condus de un tânăr de 19 de ani.

Imagini de la accidentul mortal de pe DN 1, produs la Movila Vulpii. O adolescentă a murit, alți doi tineri sunt în stare gravă

Martor: ”Când am ajuns noi la locul accidentului, fata era moartă sub mașină, iar șoferul era jumate în mașină, jumate în afară și se plângea că are dureri mari. L-am scos din mașină, apoi a venit salvarea”

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Impactul a fost atât de puternic, încât motorul unei mașini a zburat pe carosabil, iar una dintre mașini s-a răsturnat pe câmp.

Tânăra a murit pe loc, iar cei doi șoferi au suferit multiple politraumatisme, fiind transportați la spitalul județean de urgență din Ploiești.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Luni, 10 Decembrie 2018
  • De Andra Ilie

Pieton lovit de mașină pe DN 1, la Comarnic

Luni seară, pe DN 1, la ieșire din Comarnic spre Sinaia, un pieton a fost lovit de un autoturism 4x4. Din primele informații, pietonul, un bărbat de 70 de ani, ar fi traversat prin loc nepermis,...