fbpx

accident-dn1.jpg

O tânără de 17 ani a murit în urma accidentului produs luni seară, pe DN 1, în zona Movila Vulpii. Victima, Andreea Ștefania Brăileanu, din Câmpina, se afla într-un autoturism Skoda care se deplasa cu viteză spre Ploiești, la volan fiind un tânăr de 35 ani.

Potrivit martorilor, în zona Movila Vulpii, șoferul a pierdut controlul volanului și a pătruns pe contrasens, izbind frontal un  alt autoturism Skoda, condus de un tânăr de 19 de ani.

Imagini de la accidentul mortal de pe DN 1, produs la Movila Vulpii. O adolescentă a murit, alți doi tineri sunt în stare gravă

Martor: ”Când am ajuns noi la locul accidentului, fata era moartă sub mașină, iar șoferul era jumate în mașină, jumate în afară și se plângea că are dureri mari. L-am scos din mașină, apoi a venit salvarea”

Impactul a fost atât de puternic, încât motorul unei mașini a zburat pe carosabil, iar una dintre mașini s-a răsturnat pe câmp.

Tânăra a murit pe loc, iar cei doi șoferi au suferit multiple politraumatisme, fiind transportați la spitalul județean de urgență din Ploiești.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Macheta-Paste_CONPET-970x250px_e5752.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg