Haos în trafic, în sensul giratoriu de la Catedrală din Ploiești. Se înlocuiește un stâlp doborât în urma unui accident

0
20190722_132809_322d6.jpg

20190722_132809_322d6.jpg

Circulația rutieră din centrul Ploieștiului a fost dată peste cap, joi, în jurul orei 12.30, după ce semafoarele din zona sensului giratoriu de la Catedrală nu au mai fost alimentate cu energie electrică. 

Conducătorii auto care s-au aflat în trafic, joi, la orele prânzului, pe Bulevardul Republicii, în zona sensului giratoriu de la Catedrală, au avut motiv să se enerveze. 

Circulația rutieră a fost dată peste cap, după ce în zonă a fost întrerupt curentul pentru semafoare, iar în scurt timp au apărut cozi de mașini nu doar în zona sensului giratoriu, ci și pe străzile din apropiere.

Măsura de întrerupere a curentului electric a fost luată pentru că în zonă au loc lucrări pentru înlocuirea unui stâlp doborât, zilele trecute, în urma unui accident rutier.

Dacă în zona sensului giratoriu de la Catedrală există o explicație pentru haosul creat în trafic, nu același lucru se poate spune și despre incidentul din această dimineață, din sensul giratoriu de la Caraiman. Aici, conducătorii auto au constatat, cu surprindere, că semafoarele nu mai funcționează.

sens-giratoriu-catedrala_d6301.jpg

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

CLICK PENTRU A COMENTA

Comentariul tău
Numele tău