20190722_132809_322d6.jpg

Circulația rutieră din centrul Ploieștiului a fost dată peste cap, joi, în jurul orei 12.30, după ce semafoarele din zona sensului giratoriu de la Catedrală nu au mai fost alimentate cu energie electrică. 

Conducătorii auto care s-au aflat în trafic, joi, la orele prânzului, pe Bulevardul Republicii, în zona sensului giratoriu de la Catedrală, au avut motiv să se enerveze. 

Circulația rutieră a fost dată peste cap, după ce în zonă a fost întrerupt curentul pentru semafoare, iar în scurt timp au apărut cozi de mașini nu doar în zona sensului giratoriu, ci și pe străzile din apropiere.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Măsura de întrerupere a curentului electric a fost luată pentru că în zonă au loc lucrări pentru înlocuirea unui stâlp doborât, zilele trecute, în urma unui accident rutier.

Dacă în zona sensului giratoriu de la Catedrală există o explicație pentru haosul creat în trafic, nu același lucru se poate spune și despre incidentul din această dimineață, din sensul giratoriu de la Caraiman. Aici, conducătorii auto au constatat, cu surprindere, că semafoarele nu mai funcționează.

sens-giratoriu-catedrala_d6301.jpg

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Roxana Tănase
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

harold.jpg

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg