Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

inaugurare fantanele

Povestea căminului de la Fântânele a început în urmă cu mai bine de 10 ani. Nouă ani au durat lucrările. Și în ciuda faptului că a fost inaugurat în octombrie 2014, nici până astăzi nu a fost deschis.

 

Planul de realizare a unui cămin pentru persoane vârstnice datează de mai bine de 10 ani. Ideea a aparținut Consiliului Județean Prahova, care de altfel a sprijinit investiția. Numai că, după alți nouă ani cât au durat lucrările, căminul proaspăt inaugurat în octombrie 2014 nu a mai fost și deschis.

Citește și: Căminul pentru persoane vârstnice de la Fântânele, închis deşi au trecut 6 luni de la inaugurare

Anul trecut, la un an de la inaugurare, s-a făcut încă un pas mare. Căminul a fost predat în administrarea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova.(DGASPC Prahova), însă momentan nu a fost acreditat. Prin urmare, căminul stă închis.

 

Investiţia se cifrează la aproape 6 milioane lei, cu fonduri de la Ministerul Muncii şi de la Consiliul Judeţean Prahova. Centrul are o capacitate de 25 de locuri cu două camere, aici urmând să-si desfăşoare activitatea 48 de persoane.

 

Viața Prahovei
  • Sâmbătă, 19 August 2017
  • De Roxana Tănase

Caniculă și disconfort termic în Prahova

Meteorologii au emis o informare de caniculă și disconfort termic care este valabilă până astăzi, inclusiv în Prahova. Potrivit ANM, astăzi vremea va fi călduroasă în toate regiunile. „Se vor...