lapte si corn prahova

Consiliul Județean Prahova a avut o nouă discuție cu reprezentanții firmei care distribuie laptele și cornul în școli, în baza programului guvernamental. Veștile nu sunt unele bune. Săptămâna aceasta, la fel ca și săptămâna trecută, produsele nu vor fi distribuite în unitățile de învățământ din Prahova.

„Am avut discuții cu reprezentanții firmei care distribuie lapte și corn. Ne-au anunțat că nici săptămâna aceasta produsele nu vor fi distribuite, motiv pentru care Consiliul Județean Prahova va aplica penalități de 0,15. Am primit asigurări că programul va fi reluat săptămâna viitoare”, ne-a declarat Bogdan Toader, președintele interimar al Consiliului Județean Prahova.

Săptămâna trecută în Prahova nu au fost distribuite produsele pe motiv că firma care se ocupa de producerea laptelui a anunțat că instalațiile fabricii sunt în revizie.

În Prahova ar fi trebuit să beneficieze de programul lapte și corn aproximativ 75.000 de elevi.

 

Național
  • Miercuri, 28 Iunie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Cod roşu de caniculă - premieră în România

Ministerul de Interne este reunit la această oră în şedinţă de urgenţă. Reprezentantul ANM a declarat în şedinţa internelor că, după codul galben de joi, urmează să emită cod portocaliu de caniculă...

Info Prahova
  • Miercuri, 28 Iunie 2017
  • De Roxana Tănase

Videoconferinţa cu prefecţii pe tema caniculei

Conducerea Prefecturii Prahova, reprezentanţii Consiliului Judeţean, precum şi zeci de directori de deconcentrate participă lă această oră (18.00) la o videoconferinţă care are ca temă prevenirea...