Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

lapte si corn prahova

Consiliul Județean Prahova a avut o nouă discuție cu reprezentanții firmei care distribuie laptele și cornul în școli, în baza programului guvernamental. Veștile nu sunt unele bune. Săptămâna aceasta, la fel ca și săptămâna trecută, produsele nu vor fi distribuite în unitățile de învățământ din Prahova.

 

„Am avut discuții cu reprezentanții firmei care distribuie lapte și corn. Ne-au anunțat că nici săptămâna aceasta produsele nu vor fi distribuite, motiv pentru care Consiliul Județean Prahova va aplica penalități de 0,15. Am primit asigurări că programul va fi reluat săptămâna viitoare”, ne-a declarat Bogdan Toader, președintele interimar al Consiliului Județean Prahova.

Săptămâna trecută în Prahova nu au fost distribuite produsele pe motiv că firma care se ocupa de producerea laptelui a anunțat că instalațiile fabricii sunt în revizie.

 

În Prahova ar fi trebuit să beneficieze de programul lapte și corn aproximativ 75.000 de elevi.

 

Viața Prahovei
  • Sâmbătă, 19 August 2017
  • De Roxana Tănase

Caniculă și disconfort termic în Prahova

Meteorologii au emis o informare de caniculă și disconfort termic care este valabilă până astăzi, inclusiv în Prahova. Potrivit ANM, astăzi vremea va fi călduroasă în toate regiunile. „Se vor...

Eveniment
  • Vineri, 18 August 2017
  • De Roxana Tănase

Incendiu la o casă din Poiana Câmpina

Incendiul a izbucnit vineri după-amiază, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, iar casa a ars în totalitate. Potrivit primelor informații, focul a cuprins o casă bătrânească, pe o suprafață...