Unde ne tatuăm sprâncenele, ochii sau buzele în Ploiești?

0

Pentru că timpul meu e destul de limitat și pentru că trăim în niște vremuri digitalizate, shopping-ul îl fac, în proporție de 90%, online. Și, pentru că nu-mi place să îmi iau țepe, încerc să caut multe review-uri și păreri despre diverse site-uri, produse, procedee și orice altceva am nevoie, înainte de a face cumpărături pe net.

Așa încep primul material din rubrica pe care am denumit-o , în capul meu deocamdată, “Colțul fetelor”.

Pentru că înainte de a cumpăra ceva sau de a testa vreun procedeu de înfrumusețare și nu numai, google-uiesc de-mi sar capacele în căutare de review-uri sincere, am hotărât că e momentul să mă apuc să împărtășesc dar și să cer păreri despre diverse.

Despre ce vreau să vă vorbesc astăzi? Despre machiajul semipermanent sau tatuajele cosmetice, cum le zic eu.

Am încercat prima oară procedeul de tatuare fir cu fir a sprâncenelor acum aproximativ 3 ani. Nu știam pe nimeni care să fi încercat asta, așa că mi-am făcut o părere din ce am găsit pe internet.

După ce m-am hotărât că sunt dispusă să-mi asum riscul, partea grea a fost să găsesc persoana pe mâna căreia să mă las. După căutări multe, poze, comentarii citite, analiza prețurilor, m-am hotărât să mă duc la salonul Mihaelei, Mica Mihaela mai exact. Nu regret nicio secundă alegerea făcută.

Prețul a fost de 700 de lei, 450 ron prima ședință și 250 ron retușul, făcut cam la 4 săptămâni după ședința inițială.

Lucrurile sunt oarecum simple, se creionează forma care cosmeticiana crede că ți se potrivește conform măsurătorilor și fizionomiei feței, dacă este pe placul amândurora se trece mai departe, la aplicat o cremă cu anestezic și început procedeul de tatuare. Totul a durat puțin peste o oră din câte îmi amintesc, nu m-a durut mai deloc, am simțit mici înțepături doar și rezultatul a fost foarte frumos chiar de la prima ședință.

Am respectat tot ce mi s-a spus să fac, să încerc să nu spăl zona tatuată câteva zile, am aplicat o cremă, am evitat expunerea excesivă la soare o perioadă scurtă de timp, nu am avut nicio problemă și nici nu am arătat ca un marțian desenat când am ieșit din salon.

Nu am rezistat mult timp  fără să aplic iar machiaj peste ele, a urmat vara și multe concedii la mare, expunere la soare, așa că mă așteptam să nu țină foarte mult pigmentul sau să am vreo surpriză neplăcută și să mi se decoloreze sprâncenele în cine știe ce tente de roșu sau albastru.

La aproape 3 ani de la tatuaj, încă mai există “fire false” tatuate în sprâncenele mele, fără nuanțe dubioase, doar că s-a estompat destul de mult culoarea.

Așa că, acum mă bate gândul să revin cu un retuș asupra lor și, mai mult, mă tentează să încerc și un eyeliner și un microblanding de buze.

Problema este că Mihaela s-a mutat de ceva vreme în Italia și acum încerc să găsesc o altă persoană care să-mi facă un “upgrade” la față.

La primele căutări pe net am găsit câteva nume, Adriana Istudor, Adele și Maria Oprea. Doar că persoanele care mi-au atras atenția și care au și câteva vedete printre cliente, au niște prețuri ușor mai ridicate, la aproape 1300 de lei procedeul.

Așa că vă rog să mă sfătuiți voi, cele care ați încercat machiajul semipermanent în Ploiești, dar am nevoie de niște păreri sincere.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău