De 12 ani voi îl tot alegeți pe ăla care crede că l-au arestat pe Bill Gates, și tot voi vă plângeți că trăiți într-un Ploiești de…

Există tipuri și tipuri de fake news. Unele dintre ele sunt atât de bine făcute, că realizezi greu, sau deloc, că sunt știri false. Altele, însă, sunt atât de grosiere încât trebuie să fii tufă de Veneția să nu-ți dai seama cât de gogonate sunt.

Textul de mai jos, sunt 100% sigur că nici măcar fake news nu e, ci experimentul social reușit al unui băiat deștept care a vrut să vadă câți proști sunt pe Facebook. Și… i-a ieșit.

”Viralul zilei” pe Facebook începe așa: ”Fondatorul miliardar al Microsoft, Bill Gates – 64 de ani –  a fost arestat astăzi, 12.05.2020, de FBI sub acuzația de terorism biologic, după ce s-a dezvăluit că a creat coronavirusul, astfel încât să ne poată controla, deoarece a avut întotdeauna un interes pentru acest gen de lucruri.

Peste 1000 de ofițeri de poliție FBI, au înconjurat astăzi bunkerul său de înaltă securitate din Seattle, unde i-au spus să iasă cu mâinile în sus și să aducă și leacul lui COVID-19, dacă poate.

Adevărul este de fapt mult diferit, de ceea ce sugerează cei peste 32.000 de medici australieni, că COVID-19 este o boală respiratorie extrem de contagioasă, care se pare că a trecut de la animale sălbatice la oameni, din regiunea Wuhan din China la sfârșitul anului trecut.

În schimb, cei care pot „vedea prin mass-media” spun că este de fapt o combinație de companii farmaceutice ticăloase, care lucrează atât cu oamenii de știință orwellieni din spatele rețelei de tehnologie celulară 5G, cât și a miliardarului Bill Gates, pentru a ne controla mințile și a ne prăbuși economia. (…)”

Nu dau sursa că sunt mulți proști care or să dea buluc să se informeze de acolo. Măcar să facă și ei puțin efort.

Sau, mai simplu, să-l caute pe consilierul local liberal de trei sau patru mandate Gheorghe Popa, de la Ploiești, că el o crede. Și o crede atât de tare încât e sigur că a început campania de luptă împotriva ”acestei cabale”.

”Cred ca da,asa cum sunt reale si manifestările din toata lumea împotriva acestei cabale.S-au facut multe arestări în ultimile 48 de ore”, îi răspunde domnia sa unei distinse doamne care îi sugerează să mai verifice odată.

Trecând peste gramatica tipului, nu uitați: de 12 ani îl plătiți să vă reprezinte în consiliul local. Cum ar veni, odată la patru ani, îl reînvestiți cu puterea de a decide pentru voi. Și vă mai întrebați de ce trăiți în cel mai poluat/distrus/ruinat/prăfuit/terminat oraș din România.

Că tot alegeți deștepți ca domnia sa, de aia.

Pentru că nu mă pot abține, PS: Gheorghe Popa, sari repede și dă jos 5 G-urile alea de pe blocuri, ca să nu-ți iradieze votanții. Vezi că transmit în spectrul violet și au încriptat în ele niște herți care manipulează mental populația. Jos cu ele!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0726 221 596 pe WhatsApp sau Signal

5 COMENTARII

 1. Mai ales că poza (cu capul lui Bill Gates suprapus dezamăgitor pe corpul lui Vincent Asaro) este de la arestarea lui Asaro, din 2015… 😀 😀 😀

 2. Of of mai mai, o sa zic ceva pe partea de 5G si alte lucruri legate de Bill, uite asa copii fac glume, batjocura lucruri care sunt grave in anumite situatii si asa se „nulefiaza” situatiile acelea, lumea incepe sa zica ca totul este o batjocura si etc.
  Bill Gates si Melinda Gates sunt oameni de afaceri, de ceva timp ei au trecut sa finanteze companiile de vaccinari, au inceput Africanii pentru ca acolo aparent natalitate este de 12-13 fata de Europa unde este de 0.5 – 3 , au companii finantate de ei in „sate” din Africa unde acei oameni nu au apa potabila ( acest lucru este zis de un medic local african – cautati documentarii si o sa vedeti in ce conditii traiesc oamenii de acolo de unde ii medicul acela local ) dau un singur exemplu pentru ca presupun ca oamenii normali inteleg sau deduc ca nu este normal sa aduci mii de vaccinuri intr-un sat unde acei oameni le-ar trebuii altceva sa traieasca nu vaccinuri.
  Legat de 5g, orice frecventa este daunatoare la nivel celular depinzand de unii factori : nivelul / distanta fata de expunere, ca sa intelegi babeste, la Soare stai cateva ore vara si te „arzi” dupa se face seara si nu mai esti expus astfel corpul se poate odihni, „repara”, in cazul radiatiilor wifi esti expus 24/7 totodata cei mai afectati sunt cei care sunt aproape de surse de wifi/ sunt sensibili la stres – aceast lucru face ca celulele sa fie mai sensibile asadar seleniul, vitamica c sau alte antioxidative sunt luate fara rost.

  Sa zic o poveste despre 5G, in anii 2015-2016 cred, eu aveam acces la 5G in Ploiesti, cei de la UPC avuses un router deschis, nu stiam despre ce ii vorba era viteza mai mare, am zis multumesc. Asta pe atunci nu se vorbea de 5G, dupa 2 ani mai tarziu citesc un articol despre 5G am uitat ce tara din Europa vrea sa fie prima care implementeaza in toata tara ei acest lucru, dupa nu mai putin de cateva luni de cercetari din partea lor ei abandoneaza proiectul si interzice implementarea lui, fara sa publice cercetarile lor sau sa zica motivul care i-au facut sa se intoarca la 180*, m-am intrebat de ce si am trecut iar mai departe nu ma afecta pe mine personal 5g-ul gratis de la UPC si articolele despre alte tari, mai trec cativa ani, mai documentat, mai cu experienta si vad cum se minte si se fac „campanii strategice” cum s-a facut la noi in 2018 pe 10 august parca cand au fost protestele si cei de la nu stiu ce partid a pus un om de-al lor sa miste mase de protestanti in favorul lor, lumea nu are timp sa analizeze sa citeasca sa se informeze de 21575654 de ori sa vada daca acel lucru este adevarat sau nu, vorba lunga saracia omului, nu crezi nimic din ce am zis cauta fiecare lucru pe care l-am scris sau ramai asa cum esti si fa glume incontinuare sperand ca viata este o gluma si in acest fel esti luat de prost si manevrat dupa placul altuia.

  A da, urmatorul pas dupa 5g stiti care ii ? 6g ? nu este 60G se zice 6g dar frecventa este de 60Hz de 12 ori mai puternica decat 5G-ul care deja dauneaza in situatii specifice.
  citez : „Sunt interese mari la mijloc” haha.

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău