De 12 ani voi îl tot alegeți pe ăla care crede că l-au arestat pe Bill Gates, și tot voi vă plângeți că trăiți într-un Ploiești de…

Există tipuri și tipuri de fake news. Unele dintre ele sunt atât de bine făcute, că realizezi greu, sau deloc, că sunt știri false. Altele, însă, sunt atât de grosiere încât trebuie să fii tufă de Veneția să nu-ți dai seama cât de gogonate sunt.

Textul de mai jos, sunt 100% sigur că nici măcar fake news nu e, ci experimentul social reușit al unui băiat deștept care a vrut să vadă câți proști sunt pe Facebook. Și… i-a ieșit.

”Viralul zilei” pe Facebook începe așa: ”Fondatorul miliardar al Microsoft, Bill Gates – 64 de ani –  a fost arestat astăzi, 12.05.2020, de FBI sub acuzația de terorism biologic, după ce s-a dezvăluit că a creat coronavirusul, astfel încât să ne poată controla, deoarece a avut întotdeauna un interes pentru acest gen de lucruri.

Peste 1000 de ofițeri de poliție FBI, au înconjurat astăzi bunkerul său de înaltă securitate din Seattle, unde i-au spus să iasă cu mâinile în sus și să aducă și leacul lui COVID-19, dacă poate.

Adevărul este de fapt mult diferit, de ceea ce sugerează cei peste 32.000 de medici australieni, că COVID-19 este o boală respiratorie extrem de contagioasă, care se pare că a trecut de la animale sălbatice la oameni, din regiunea Wuhan din China la sfârșitul anului trecut.

În schimb, cei care pot „vedea prin mass-media” spun că este de fapt o combinație de companii farmaceutice ticăloase, care lucrează atât cu oamenii de știință orwellieni din spatele rețelei de tehnologie celulară 5G, cât și a miliardarului Bill Gates, pentru a ne controla mințile și a ne prăbuși economia. (…)”

Nu dau sursa că sunt mulți proști care or să dea buluc să se informeze de acolo. Măcar să facă și ei puțin efort.

Sau, mai simplu, să-l caute pe consilierul local liberal de trei sau patru mandate Gheorghe Popa, de la Ploiești, că el o crede. Și o crede atât de tare încât e sigur că a început campania de luptă împotriva ”acestei cabale”.

”Cred ca da,asa cum sunt reale si manifestările din toata lumea împotriva acestei cabale.S-au facut multe arestări în ultimile 48 de ore”, îi răspunde domnia sa unei distinse doamne care îi sugerează să mai verifice odată.

Trecând peste gramatica tipului, nu uitați: de 12 ani îl plătiți să vă reprezinte în consiliul local. Cum ar veni, odată la patru ani, îl reînvestiți cu puterea de a decide pentru voi. Și vă mai întrebați de ce trăiți în cel mai poluat/distrus/ruinat/prăfuit/terminat oraș din România.

Că tot alegeți deștepți ca domnia sa, de aia.

Pentru că nu mă pot abține, PS: Gheorghe Popa, sari repede și dă jos 5 G-urile alea de pe blocuri, ca să nu-ți iradieze votanții. Vezi că transmit în spectrul violet și au încriptat în ele niște herți care manipulează mental populația. Jos cu ele!

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596