Eterna promisiune Cristian Ganea s-a răsuflat în neant. PSD nu are candidat la Primăria Ploiești

WhatsApp_Image_2020-03-02_at_16.01.40_1_2a36c.jpeg

WhatsApp_Image_2020-03-02_at_16.01.40_1_2a36c.jpeg

”Viceprimarul din Ploiești a dat în judecată primăria și pe primar în încercarea de a obține mai mulți bani la salariu. Acțiunea în instanță a fost deschisă de viceprimarul Cristian Ganea pentru obținerea unui 25% aplicat la salariul brut pe care îl are, unul de 16.640 de lei pe lună”, știre preluată de toată presa națională, imediat după publicarea ei pe Observatorul Prahovean. Vă mai aduceți aminte? Vă întreb asta pentru că, așa cum o să vedeți, textul de mai sus are valoarea lui specială în acest moment.

Adică acest gen de știre pe care Cristian Ganea l-a tot furnizat României despre ce se întâmplă la Ploiești în ultimii cinci – șase ani a avut, într-un final, efectul corect și asupra PSD. Vineri, 28 februarie, PSD Prahova a nominalizat candidații la aproape toate primăriile din Prahova, mai puțin la Ploiești.

Amânarea nominalizării candidatului de la Ploiești reprezintă, categoric, semnalul clar că nu Cristian Ganea va fi numele pe care cea mai puternică organizație politică din oraș îl va susține în lupta pentru postul de primar. Iar aceasta îl pune într-o situație meschină pe viceprimar, Ganea anunțând încă de acum doi ani că va fi candidatul cert al partidului la alegerile locale din 2020 .

De ce le-a fost imposibil acelorași colegi să reconfirme vineri candidatura lui Ganea? Simplu: pentru că domnul Cristian Ganea a făcut contraperformanțe atât de mari, încât este posibil să îngroape intenția de vot pentru PSD în Ploiești pentru o durată de cel pentru patru ani.

Aș anticipa puțin lucrurile și aș spune că o eventuală candidatură a acestuia din partea oricărui alt partid va fi sinucigașă politic pentru respectiva organizație.

De ce? Pentru cei care au uitat, dar mai ales pentru cel care se miră citind aceste rânduri cu privirea boului lovit cu leuca în cap, vă propun puțină istorie locală recentă. De prin 2012 până astăzi PSD este partidul care, la propriu, a făcut legea în Ploiești.

Fie împreună cu primarul, vă mai amintiți de Iulian Bădescu – un om pe nedrept ostracizat acum de foștii colegi în opinia mea, fie prin majoritatea deținută și manifestată în consiliul local.

În toate aceste momente, PSD Ploiești a avut o constantă: Cristian Ganea. Fie ca umbră a primarului Bădescu – cât i-a fost oportun, fie ca primar interimar – norocul pe care și l-a făcut din necazul primarului Bădescu, fie ca viceprimar și șef al consilierilor locali PSD – cum este acum, din nefericire pentru organizație.

Această istorie ne spune așadar că o mare parte din meritul că Ploieștiul este atât de bine astăzi i se ”datorează” domnului Ganea. Păi și dacă omul acesta este parte atât de importantă a vieții orașului și a organizației de partid, atunci de ce nu-l trimite partidul în competiție? Ce defecte are, când domnia sa s-a promovat drept un om atât de plin de calități.

Răspunsul îl găsim tot în istoria recentă. Cine credeți că ”a supravegheat” lucrările și a făcut recepția Parcului Municipal Vest așa, cu iarbă uscată, fără vegetația și copacii din contract și fără drum de acces? Primarul interimar Ganea.  Așa a contribuit la începerea creării brandului de oraș al nimănui pentru Ploiești.

Click AICI, dacă nu credeți…

Țineți minte povestea cu trecerile de pietoni 3D ratate? Viceprimarul Ganea a supervizat lucrările și a făcut din Ploiești subiect de ironii în toată țara.

Dovada: https://www.observatorulph.ro/administratie/87021-trecere-de-pietoni-3d-la-ploiesti.

Vă mai amintiți de dungile trase aiurea pe Bulevard de a ajuns Ploieștiul de banc mai ceva decât Caracalul? Viceprimarul Ganea a inițiat și a supravegheat lucrurile. El le-a și lăudat, le-a făcut celebre, înlocuind Caracalul cu Ploieștiul în topul glumelor despre orașele conduse de oameni mai puțin inteligenți.

Dureros este că nici măcar nu a înțeles ce a făcut. Dovada AICI

Aceste grozăvii sunt mizilicuri care prevesteau bomboana pe care a pus-o aseară, la ”România, te iubesc”, pe coliva Ploieștiului: ”Am transmis documentele în neant”, încearcă viceprimarul Ganea, cu o privire de ingenuă, să explice de ce a ratat finanțări de zeci de milioane de lei pentru oraș.

De pe la minutul 14.00, dacă vă țin nervii: https://stirileprotv.ro/romania-te-iubesc/ploiesti-oras-extrem-de-poluat-condus-de-oameni-care-si-au-demonstrat-incompetenta.html

Cum pentru care oraș? Pentru orașul ăla pe care l-a dat în judecată ca să-i plătească 25% suplimentar la salariul 16.640 de lei pe lună!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0726 221 596 pe WhatsApp sau Signal

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău