fbpx

WhatsApp Image 2018-10-09 at 13.47.50.jpeg

Am aflat astăzi că locul de joacă din parcul Mihai Viteazul, modernizat prin sponsorizare de firma  ALLIANSO BUSINESS PARK SRL – Ploiesti West Park , deci nu pe banii primăriei, ar fi trebuit să stea închis până mâine. După cum ne-au tot scris și trimis poze părinții care au ”inaugurat” deja locul fără să mai aștepte ceva de la primărie, acesta era cam gata de acum aproape o săptămână. De ce, totuși, primăria a ținut copiii la distanță timp de o săptămână? Motivul l-am aflat acum, dintr-un comunicat de presă.

Din comunicat am aflat că locul de joacă a fost interzis copiilor timp de o săptămână pentru că trebuia să fie inaugurat de Marea Sculă – viceprimarul Cristian Ganea, salariu 15.200 lei brut/lună!, conform ziaruluincomod.ro

Președinte al PSD Ploiești, cunoscut și drept Omul fără Casă, Mașină și Conturi, membru al multor comitete și comiții loco, Marea Sculă, salariu 15.200 lei brut/lună!, a considerat că nu se afirmase destul în fața copiilor și a găsit pretextul optim: să taie panglica.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citești și asta ca să te enervezi: https://www.observatorulph.ro/voxpublica/100986-viceprimarul-ganea-nu-se-lasa-inaugureaza-locul-de-joaca-interzis-copiilor-pana-la-taierea-panglicii-foto

Să dea un exemplu pozitiv ălora mici. Și să țină blocat unul dintre cele mai intens folosite locuri de joacă din oraș până se întoarce el din Germania.

În Germania Marea Sculă, salariu 15.200 lei brut/lună!, plecase imediat după ce se întorsese din Suedia. În Suedia fusese o săptămână în, sanchi!, interes de serviciu, pe banii ploieștenilor cu copii sau fără copii. Și în Germania a fost tot pe banii proștilor, pardon, plătitorilor de taxe și impozite la zi.

Accesează și link-ul ăsta ca să-ți crească pulsul: https://www.observatorulph.ro/social/100669-locul-de-joaca-din-parcul-mihai-viteazu-tinut-inchis-si-dupa-ce-s-a-taiat-panglica-foto

În pauza dintre avioane, și-a făcut poze cu el ghiolbându-se la leagăne și a pus-o pe pagina de facebook, ca să arate muncitorilor, întreprinzătorilor și intelectualilor din Ploiești că muncește, sanchi!, că-și merită salariul 15.200 lei brut pe care i-l plătesc lună de lună.

După ce a făcut poza a zbughit-o în Germania, la Berlin, ca să vadă din lojă de VIP diferiți cai, anumite iepe, și să capete niște experiență și în hipodroame. Că acolo nu este decât chibiț, momentan. Iar zona prezintă un mare interes.

Aruncă un ochi și aici ca să vezi ce copii tari avem: https://www.observatorulph.ro/social/100727-teapa-pentru-politicieni-locul-de-joaca-din-ploiesti-inaugurat-de-copii

Așadar invit și eu mâine, la ora 12.00, la ”inaugurarea festivă”, pe toată lumea bună (dar în special mamele!) cu copii și salarii mici, mari sau medii, care locuiește în cosmopolita zonă ”Republicii – Mihai Viteazul – Caraiman” a Ploieștiului și care îi plătește Marii Scule 15.200 brut/lună.

Nu de alta, dar cred că Marea Sculă Cristian Ganea, viceprimar și președinte al PSD Ploiești, merită să i se adreseze direct și din rărunchi toate aprecierile și urările. Voi fi de față pregătit pentru un live de excepție. Vă pup.

sursa foto: Facebook

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg