WhatsApp-Image-2018-09-25-at-13.05.jpg

Subiectul principal de bârfă al începutului de săptămână în Ploiești îl reprezintă o fotografie publicată pe pagina de Facebook de către arhitectul șef al Ploieștiului, Cristina Herția. Aceasta se afișează într-o ipostază de vodevil împreună cu alte două angajate cu funcții de conducere în cadrul Direcției Generale de Dezvoltare Urbană.

Imaginea în care arhitectul șef (în rol de polițistă cu sutienul la vedere) alături de două colaboratoare apropiate din cadrul Direcției, doamna Simona Mirițescu (în rol de blondă planturoasă) și doamna Nicoleta Ghiniță (în rol de brunetă misterioasă), își expun online nurii ca și cum ar promite senzații tari, a devenit virală în scurt timp de la apariție.

WhatsApp Image 2018-09-25 at 13.05.03.jpeg

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Trecând peste penibilul ipostazei, imaginea difuzată în spațiul public de arhitectul șef al Ploieștiului o pune atât pe domnia sa, cât și pe cele două subordonate, în conflict clar cu Codul Etic și de Integritate al funcționarilor publicii și personalului contractual din cadrul primăriei Ploiești, pe care îl publicăm în facsimil pentru cazul în care a fost uitat de funcționarii instituției.

În plus, în ceea ce o privește pe Cristina Herția, decizia de a face publică o astfel de imagine este cu atât mai controversată cu cât, vă reamintesc, în urmă cu doar câteva luni a pierdut concursul la care a candidat de una singură pentru funcția de arhitect șef al orașului Câmpulung Muscel.

Detalii aici: Nu e banc: a candidat de una singură și a ieșit pe locul doi, iar Primăria Ploiești o consolează cu un salariu imens, apartament de serviciu și secretară

Deși a candidat la acel post din poziția de arhitect șef al Ploieștiului, nimeni din primăria Ploiești – primar, viceprimari, consilieri etc - nu a părut a avea o problemă cu etica, moralitatea și deontologia doamnei Herția.

Probabil că nici ipostaza în care se promovează zilele astea pe internet sfidând Codul Etic al instituției care o recompensează pentru acutele sale lipsuri cu salariu imens, locuință de serviciu, asigurări și alte beneficii nu îi va aduce altceva decât belșug de like-uri, share-uri, cutii discrete cu bomboane fondante și bilețele suspinânde de la admiratori secreți interni sau externi.

Nu știu cum vă simțiți voi, dar mie unul mi se face o mare greață să văd cum banii din taxele și impozitele pe care le plătesc se transformă în salarii pentru nesimțiți.

Dispozitia n. 3196-2014 - Codul etic-3.jpg

Dispozitia n. 3196-2014 - Codul etic-4.jpg

Dispozitia n. 3196-2014 - Codul etic-5.jpg

Dispozitia n. 3196-2014 - Codul etic-6.jpg

Dispozitia n. 3196-2014 - Codul etic-7.jpg

Dispozitia n. 3196-2014 - Codul etic-8.jpg

Dispozitia n. 3196-2014 - Codul etic-9.jpg

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Jurnalist de presă scrisă locală din 1993.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg