DIRVARI2

Pe 12 septembrie a debutat un nou an școlar cu emoții, speranță, bucurie și buchete de flori la școlile din Valea Călugărească.

 

Școala Gimnazială Dîrvari

DIRVARI

Director Prof. Bumbănac Ancuța:

 

Dragi elevi, părinți și bunici,

         Ne aflăm în fața unui nou an școlar, unui nou drum spre cunoaștere și autocunoaștere. Pe acest drum ne angajăm împreună: elevi, părinți și profesori. Școala este un loc binecuvântat în care ne desfășurăm activitatea. Aici veți învăța lucruri noi, vă veți lărgi orizontul, veți dobândi noi deprinderi, veți descoperi lumea din jurul vostru. Este necesar, dragii mei, să înțelegeți că trebuie să învățați pentru voi înșivă, pentru viitorul vostru. Noi, profesorii, vă suntem alături, călăuze și prieteni mai mari, la care puteți apela ori de câte ori aveți nevoie. Noi dorim să vă sădim în suflete încrederea și respectul pentru valorile umane fundamentale, precum și iubirea, binele și adevărul, speranța, munca, încrederea și responsabilitatea. Sunt convinsă că în fiecare dintre voi se vor regăsi aceste calități morale și că veți dovedi dorința de a învăța, munca temeinică și respectul pentru cei din jur. Școala este frumoasă și curată, înzestrată cu tot ceea ce este necesar desfășurării unui învățământ modern de calitate. La toate acestea se adaugă un corp profesoral bine pregătit, animat de dragostea pentru profesie și pentru copii. Un cuvânt special de bun venit le adresăm boboceilor din clasa pregătitoare și le urăm succes în noul an școlar, atât lor, cât și celorlalți, dar mai ales elevilor de clasa a VIII-a, pe care îi așteaptă un an greu, la sfârșitul căruia vor avea de susținut un examen dificil: Evaluarea Națională.   Suntem convinși că vom realiza un adevărat parteneriat școală – familie, că părinții vor fi alături de cadrele didactice și vor răspunde prompt chemărilor școlii, pentru că prioritatea, atât a noastră, cât și a dumnealor, o reprezintă copiii.  Vă doresc tuturor un an școlar plin de bucurii, sănătate, putere de muncă și multe împliniri pe drumul cunoașterii!

Școala Gimnazială “Ion Ionescu” Valea Călugărească

 

VALEA2

Director Prof. Mincu Viorica:

”Din toată inima le doresc elevilor un an școlar plin de bucurii, cu multă sănătate, succese la olimpiade și concursuri, în special la evaluările naționale. Totodată, le mulțumesc pe această cale părinților, bunicilor și întregii comunități locale pentru colaborarea foarte bună cu școala. Le adresez elevilor un bun venit în anul școlar, într-o școală frumoasă, curată și cu toată dotarea necesară desfășurării unui proces instructiv de calitate”.

 

Şcoala Gimnazială din Rachieri

 rachieri

Colegiului Agricol „Gheorghe Ionescu Sisești”

LICEU

Director Mihaela Barbu:

Dragii elevi, este necesar să înțelegeți un adevăr cunoscut și anume că trebuie să învățați nu atât pentru școală, cât mai ales pentru viață. Noi profesorii vă suntem alături, călăuze și prieteni mai mari la care puteți apela de câte ori aveți nevoie. Dragi mei, aveți tot sprijinul meu, al cadrelor didactice și al părinților în activitățile educative pe care vreți să le desfășurați. Aveți la dispoziție cadre didactice pregătite, precum și săli de clasă primitoare care vă asigură confortul necesar pentru desfășurarea orelor, iar ceea ce trebuie voi să aveți în vedere este să ascultați de domnii profesori și de părinți, pentru că ei sunt în măsură să vă ofere o educație potrivită. 

Dragi părinți, copiii d-voastră se vor afla într-un spațiu educativ sigur în care se pot dezvolta. Aici le oferim un mediu prietenos, promovând aceleași valori ca și în anii precedenți: binele, adevărul, speranța, munca, încrederea, responsabilitatea, seriozitatea, punctualitatea, toleranța, spiritul de echipă, aprecierea muncii celorlalţi, competitivitatea…De aceea vă rugăm să răspundeți chemărilor școlii pentru că fără o colaborare strânsă școală – familie este greu să reușim. Datoria noastră comună este să ne dăm silința să formăm din copilul nostru un Om și un caracter.

Mă adresez acum dumneavoastră, stimați colegi, îmi exprim încrederea în corpul profesoral și vă asigur de respectul și sprijinul meu. Nimic nu poate înlocui ceea ce face un dascăl cu clasa de elevi în care intră.  Învățământul românesc are nevoie de noi toți, profesori, părinți, administrație locală și de toate instituțiile din localitate. Toți trebuie să punem umărul și sufletul pentru ca  unitatea noastră de învățământ, COLEGIUL AGRICOL GHEORGHE IONESCU SISEȘTI, să fie așa cum ne-o dorim. În încheiere, vă doresc tuturor un an școlar bun, plin de succes și cu multe împliniri pe acest drum al cunoașterii.