vin

Timp de trei zile, 30 septembrie, 01 și 2 octombrie,  prahovenii și toți cei care iubesc vinul de calitate și buna dispoziție sunt invitați la „Sărbătoarea Vinului” de la Valea Călugărească. 

 

Evenimentul se află deja la a XV-a ediție și are ca scop promovarea produsului local tradițional - vinul din podgoriile localității Valea Călugărească. Pe parcursul celor trei zile vor fi organizate o serie de activităţi care au devenit de acum tradiţionale, activităţi ce vin să bucure sufletele cetăţenilor localității si ale invitaţilor. Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc vineri, 30 septembrie, începând cu orele 13:00, în parcul de agreement din centrul localităţii unde vor fi prezente numeroase oficialități județene și locale.

Concurs de vinuri

În cadrul evenimentului, va avea loc concursul de vinuri, unde producătorii de vin bun vor fi premiați. Aceștia sunt invitaţi să îşi înscrie vinurile la Concursul de Vinuri organizat de primăria Valea Calugărească în data de 01 octombrie 2016. Producătorii care vor să participe la concurs sunt aşteptaţi cu probele, câte două din fiecare soi, iar pe eticheta de pe sticlă trebuie menţionat soiul şi numele producătorului. Premiile vor fi decernate duminică, în cea de-a treia zi a “Sărbătorii Vinului”.

 

Artiști de renume cântă la “Sărbătoarea Vinului 2016”. Nicu Paleru, Valentin Dinu, Irina Loghin, printre cei care vor urca pe scenă

Distracţia localnicilor şi a turiştilor, aşteptaţi în număr mare este asigurată de ansambluri folclorice profesioniste, formaţii artistice de amatori, dar şi unii dintre artiştii momentului din România. Astfel, vineri, 30 septembrie, începând cu orele 18:00, vor urca pe scenă trupa Delice, Angelica Bălașa, Valentin Dinu, seara fiind încheiată cu vocea de aur a cântăreței de muzică populară, Maria Ciobanu. Sâmbătă, 01 octombrie, de la orele 18:15, Emilia Florea, Mioara Velicu, Zorica Savu, Fuego și trupa Heaven ne vor încânta cu muzica lor.  În ultima zi a evenimentului, pe 02 octombrie, pe scena din Valea Călugărească ne vor oferi un spectacol de zile mari Nicu Paleru, Irina Loghin, Bianca Minea, Violeta Constantin, Alesis, seara încheindu-se cu un spectaculos foc de artificii, dar și cu promisiunea unei revederi în anul 2017.

concurs vinuri