avarie apa valea calugareasca

O avarie la rețeaua de apă dintr-un sat al comunei Valea Călugărească a stârnit revoltă în rândul locuitorilor. S-a întâmplat zilele trecute în satul Valea Poienii, acolo unde oamenii au rămas fără apă în plină caniculă. 

 

”Buna ziua!
Numele meu este Ionita Cristina si locuiesc in judetul Prahova, comuna Valea Calugareasca, sat Valea Poienii. M-am gandit sa va scriu acest mail in ideea ca ma puteti ajuta pe mine si pe ceilalti locuitori si vecini ai mei care nu avem apa de 3 zile. Nu mi se pare normal ca in aceste zile caniculare sa venim obositi si transpirati de la munca si sa avem surpriza ca nu avem cu ce ne spala, nu avem apa sa spalam rufe si vase si sa dam de baut la animalele care cresc in curtile noastre. Cu aceasta problema ne-am confruntat si anii trecuti, dar niciodata nu s-a rezolvat aceasta problema daca intradevar exista o problema deoarece mi se pare ciudat cum se opreste apa numai pe perioada verii cand avem nevoie de apa cel mai mult. Nu stiu daca ne puteti ajuta cu ceva pe noi, locuitorii din satul Valea Poienii, dar sper ca poate cineva se va sesiza daca scrieti pe site si poate avem sansa sa beneficiem de serviciul pe care il platim atunci cand avem nevoie, apa fiind un element de supravietuire a omenirii, nu un lux de care putem sa ne privam. Multumesc anticipat!”, a fost mesajul transmis de o cititoare a Observatorulph.ro pe adresa redacției.

Contactat de reporterii Observatorulph.ro, primarul comunei Valea Călugărească, Vasilică Neacșu, ne-a declarat că problema a fost rezolvată. ”Într-adevăr, a fost o avarie în zonă. Nu am oprit apa nimănui, însă astfel de necazuri se pot întâmpla oriunde. S-a remediat situația, am început să alimentăm zona și, pe această cale, ne cerem scuze locuitorilor pentru disconfortul creat”, susține Vasilică Neacșu.