Tânărul lovit de un auto, sâmbătă noapte, la Ciorani, în stare gravă la Terapie Intensivă, la Județean. A fost diagnosticat și cu Covid

1

Accidentul rutier s-a produs, sâmbătă noapte, pe DN1D, pe raza localității Ciorani. Un tânăr, în vârstă de 18 ani, a fost lovit de un auto. Conducătorul mașinii era în stare de ebrietate și a părăsit locul faptei, însă a fost identificat rapid de polițiști. Tânărul a ajuns în comă la Unitatea de Primiri Urgențe, unde a fost diagnosticat și cu Covid.

Tânărul, în vârstă de 18 ani, a fost lovit de un auto care se deplasa pe DN1, din direcția Albești-Paleologu către Urziceni, pe raza localității Ciorani. Șoferul, aflat în stare de ebrietate, a fugit de la locul faptei.

Victima a fost preluată, în comă, de o ambulanță și transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești.

Tânărul prezenta un traumatism cranian grav, cu multiple fracturi neuro, un traumatism toraco-abdominal forte, fractură de bazin și fractură de femur.

Pentru că rezultatul testului Covid a fost pozitiv, tânărul a fost internat în secția de Terapie Intensivă specială pentru astfel de cazuri de la Județean.

Conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 48 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cauză a fost deschis un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere a unui vehicul sub influența alcoolului și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de cercetare penală, urmând a se stabili cu exactitate modul de producere al evenimentului rutier.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

1 COMENTARIU

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău