sala sport 1.jpgSportul este costisitor, la Breaza, în sezonul rece. Dacă vrei să faci mișcare, vei avea de plătit pe vreme rea 120 lei/oră. Tarifele sunt reduse în sezonul cald sau pentru diverse categorii de grupuri. Beneficiază de gratuitate doar elevii și cluburile din oraș. Totul, însă, după un program bine stabilit de către Consiliul Local Breaza.

Potrivit unei hotărâri de CL, orele de educație fizică din cadrul programului școlar se vor desfășura astfel: Luni și Miercuri: 8.00 – 18.00, Marți: 8.00 – 16.00, Joi: 8.00 – 15.00, Vineri: 8.00 – 13.00.

Sala de sport va fi pusă la dispoziția tinerilor din oraș la cererea acestora, pentru orele de antrenament ale echipelor școlare, inclusiv cele ale Colegiului Militar, și cluburilor din oraș. Acestora nu li se percepe nici un fel de taxă. Accesul se face în baza carnetului de elev și student, vizat la zi.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pentru activitățile recreative (fotbal, tenis cu piciorul, volei, tenis de câmp) se percep următoarele taxe:
- În sezonul rece: 120 lei/oră
- În sezonul cald: 60 lei/oră
- Pentru echipe mixte, formate din elevi, studenți și adulți: 10 lei/adult.

Taxele de 120 lei/oră în sezonul rece și 60 lei/oră în cel cald sunt valabile și pentru solicitările venite din partea instituțiilor publice și a altor persoane juridice care doresc să utilizeze sala pentru diverse activități.

Sunt exceptate de la aceste plăți asociațiile crescătorilor de păsări de rasă și animale mici, constituite legal pe raza orașului Breaza, care vor să organizeze în incinta sălii diverse expoziții.

Gratuitate au și angajații Poliției Locale Breaza care pot face mișcare aici duminica, între 8.30 – 10.00, precum și agenții Poliției Breaza care au sala la dispoziție, tot duminica, între 10.00-11.00. Condiția este să nu fie programate în aceste intervale activități ale echipelor școlare și cluburilor din oraș.

Programările se fac săptămânal, în baza unui grafic, afișat la vizierul sălii și care poate fi consultat de către toți cei care vor să-și includă în activități o oră de mișcare împreună cu prietenii.

Foto: facebook Sala de Sport Virgil Dudau

antrenamente și competiții sportive

sala sport 1.jpg

sala sport 2.jpg

imagine de expozitia de pasari de rasă

sala sport.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg