fbpx

987645-daco-getica_f210d.jpg

Petrolul a fost învinsă pe teren propriu de Daco-Getica, scor 1-3, într-un meci din etapa a 32-a și a ratat șansa apropierii la un punct de U Cluj, echipă aflată pe loc de baraj pentru promovarea în Liga 1.

Stancu a deschis scorul pentru oasepți, însă Arnăutu a egalat cu capul în minutul 31. Până la pauză, bucureștenii au mai punctat de două ori prin Nsiah din penalty și Grecu.

Partea a doua a fost lipsită de ocazii importante, însă au ieșit la rampă suporterii Petrolului care au cerut demisia antrenorului Gheorghe Mulțescu, dar și a conducerii.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Petrolul ocupă locul 5, cu 62 de puncte, la 4 lungimi în spatele locului de baraj ocupat de Universitatea Cluj. Daco-Getica a ieșit din zona roșie și acum ocupă poziția a 14-a, cu 36 de puncte. Lider e Academica Clinceni, cu 73 de puncte, urmată de Chindia Târgoviște la 3 lungimi în spate.

Sursa: GSP.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Ciprian Pap
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg