Sondaj observatorulph.ro: Credeți că școlile ar trebui redeschise din 8 februarie? UPDATE Rezultatele sondajului

Observatorulph.ro vă invită să participați la un nou sondaj cu întrebarea unică: Credeți că școlile ar trebui redeschise din 8 februarie?

UPDATE: Rezultatele sondajului observatorulph.ro sunt disponibile AICI

Cele trei răspunsuri disponibile sunt:
DA
NU
Merg pe mâna specialiștilor
Puteți participa la sondaj accesând acest LINK

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596

27 COMENTARII

  1. Nu consider ca scoliile ar trebui redeschise, deoarece îmbolnăvirea copiilor este mult mai rapida față de ceea a adulților, pentru ca aceștia nu pot avea grija unui adult si nici maturitatea, iar acestia pot transmite vârstnicilor.

  2. Da , sunt elevă și imi este foarte greu in online , am probleme frecvent cu internetul si pierd multe. Odată ce nu sunt cazuri in localitatea/orașul respectiv de ce am sta acasa … Doar să ne chinuim…

  3. Eu sunt eleva, si da cred ca ar trebui școlile redeschise deoarece prin intermediul orelor online multi dintre elevii nu sunt atenti si de cele mai multe ori opresc camera si microfonul si fac cu totul si cu totul altceva, vream sa se redeschida școala, intradevar noi copii am putea fi expuși riscului de a ne împolnavi, dar daca se respecta regulie eu una cred ca nu este niciun risc ! Deci sa se redeschida școlileee, ne am saturat online , multi dintre noi nu intelegem nimic, vream la scoala! Gata! Sa se redeschidă!

  4. Dacă se redeschid școlile pe 8 februarie trebuie păstrat și scenariul hibrid . In unele școli nu se poate pastra distanta de un metru ( sălile de clasă sunt mici iar efectivele sunt mari 30-40 elevi ) . Panouri nu există. . Ministrul nu s-a gândit la școlile care au avut din toamna acest scenariu , hibrid ??!! Am senzația că domnul ministru nu gândește , este un an pandemic ,nu am scăpat de virus . Nu știu cum pot să vină la școală toți elevii dacă nu ai spatiu suficient pentru a pastra distanțarea. Dacă sunt părinți care optează pentru online , ce face domnul ministru ? Îi obligă să vină la școală ?

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău